Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Recordmani mondiali şi europeni vin la Bucureşti. Începe cel mai important concurs de atletism Masters din ultimii 30 de ani

Recordmani mondiali şi europeni vin la Bucureşti. Începe cel mai important concurs de atletism Masters din ultimii 30 de ani

Atletism

Comentarii

Stadionul Iolanda Balaş Soter din Bucureşti va fi începând de joi, gazda Campionatelor Balcanice Masters.

În perioada 19-22 septembrie, pe arena bucureşteană „Iolanda Balaş Soter”, se desfăşoară Campionatelor Balcanice Masters, care vor aduna la start mai bine de 1000 de atleţi. "Cifra defineşte, astfel, cel mai important meeting internaţional din ultimii 30 de ani," după cum se arată pe site-ul Federaţiei Române de Atletism. 

"Este o competiţie de Masters de la 35 de ani la 90 de ani, categorii de vârstă din 4 în 4 ani. De fapt normal din 5 în 5 ani dar depinde de categorie şi ani. 

Este o competiţie foarte mare, de anvergură mare România vine cu aproape 400 de atleţi, legitimaţi în cadrul Federaţiei de Atletism. La această competiţie sunt campioni mondiali, europeni, recordmeni mondiali, europeni. 

Dintre sportivii români îi amintim pe următorii: Loghin Mihaela, campioană mondială, recordman mondial la toate categoriile de vârstă plecând de la 35 de ani până la 65 de ani. Neagu Adrian, recordman mondial, campion mondial şi european, naţional şi balcanic, Tudor Bogdan, campion mondial, european, naţional, balcanic.  Rodica  Mateescu vicecampioană, mondială.

 În primul rând sper la recordui balcanice şi cel mai important lucru de la an la an vin tot mai mulţi atleţi Masters în România", a declarat pentru Telekom Sport Robertino Tănase, preşedintele  Asociaţiei Balcanice de Atletism Masters.

Afla mai multe despre: atletismbalcaniada 

viewscnt
Articole similare