Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Recordul de asistenţă la tineret, ameninţat din nou. Cozi uriaşe la casele arenei Ilie Oană. Câte bilete s-au vândut

Recordul de asistenţă la tineret, ameninţat din nou. Cozi uriaşe la casele arenei Ilie Oană. Câte bilete s-au vândut

FRF

Comentarii

Naţionala de tineret va avea parte de o atmosferă de vis la Ploieşti, la meciul care o poate duce la Euro după 20 de ani. Organizatorii speră ca meciul să se joace cu casa închisă.

Aproape 13 mii de oameni au fost la Cluj, la meciul România - Ţara Galilor, record pentru naţionala de tineret după 1989. Recordul ar putea cădea din nou, în această seară, la partida decisivă, cu Liechtenstein.

Organizatorii au decis să dechidă casele de bilete de luni, cu o zi mai devreme decât era anunţat iniţial. Şi bine au făcut. În 24 de ore s-au vândut în jur de 7000 de bilete, în afara celor care s-au cumpărat online. Astfel, până marţi, la ora 12:00 se vânduseră  peste 9000 de tichete şi în continuare sunt cozi uriaşe la stadionul din Ploieşti.

Casele rămân deschise până la ora meciului, ceea ce înseamnă că partida s-ar putea disputa cu casa închisă, iar recordul ar cădea din nou.

Reprezentativa Under 21 a României dispută, marţi, la 21:00, meciul decisiv cu Liechtenstein din preliminariile Campionatului European Under 21, jucătorii pregătiţi de Mirel Rădoi având nevoie doar de un singur punct pentru a ajunge la competiţia din Italia. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe site-ul nostru.

Afla mai multe despre: bileteploiestitineret 

viewscnt
Articole similare