Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Recordul negativ stabilit de Manchester United după înfrângerea cu Everton! Solskjaer are şi el o parte din vină

Recordul negativ stabilit de Manchester United după înfrângerea cu Everton! Solskjaer are şi el o parte din vinăgalerie foto

Manchester United

Comentarii

Diavolii au primit în această stagiune de Premier League 48 de goluri, cele mai multe încasate vreodată într-o singură ediţie a campionatului englez din 1992 încoace.

Miracolul Solskjaer pare să se fi oprit la Manchester United. Diavolii au avut o săptămână de coşmar în care şi-au luat adio de la Champions League şi au fost învinşi la scor de Everton. După ce au scos mingea din plasă de 4 ori pe Goodison Park, cei de la United a ajuns la 48 de goluri primite în acest sezon "bătând" recordul stabilit în era Ferguson, atunci când în ediţiile 1999 - 2000 şi 2001 - 2002 defensiva a fost depăşită de 45 de ori.

Echipa de pe Old Trafford se luptă în acest final de sezon pentru un loc de Champions League, dar de când clubul a anunţat semnarea unui nou contract cu managerul norvegian parcă lucrurile merg din rău în mai rău. O statistică de dinaintea meciului de ieri demonstrează practic acest lucru. 

 

 

Afla mai multe despre: manchester unitedsolskjaerdefensivărecord negativ 

viewscnt
Articole similare