Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Recordul pe care îl poate stabili Liverpool în acest final de an! Condiţia care trebuie îndeplinită de cormorani

Recordul pe care îl poate stabili Liverpool în acest final de an! Condiţia care trebuie îndeplinită de cormorani galerie foto

Premier League

Comentarii

Trupa lui Klopp poate fi echipa cu cel mai mare avantaj în clasamentul Premier League la începutul unui an calendaristic, din istoria competiţiei.

Campioana Europei are acum 13 puncte avans faţă de urmăritoarea Leicester când ne aflăm la jumătatea sezonului din Anglia. Iar Salah & Co au şi un meci mai puţin disputat, restanţa cu West Ham, apărută ca urmare a participării lui Liverpool la CM al Cluburilor. Meciul se va juca însă anul viitor aşa că până atunci cormoranii rămân cu actualul ecart faţă de ocupanta locului secund. 

 

Dacă diferenţa se va menţine şi după etapa a 20-a, Liverpool îşi va egala recordul stabilit în 1988 atunci când The Reds au avut 13 puncte avans în fruntea clasamentului pe 1 ianuarie. Echipa lui Klopp joacă în ultima etapă din 2019 cu Wolverhampton, în timp ce Leicester o întâlneşte pe West Ham. Pentru ca generaţia actuală de pe Anfield Road să depăşească această bornă este nevoie de un pas greşit al marii surprize a Premier League din 2016. Jurnaliştii britanici ne prezintă şi un top al celor mari autoritari lideri din istoria fotbalului englez la început de an.  

Afla mai multe despre: liverpoolavansliderrecord 

viewscnt
Articole similare