Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic a dat lovitura! Italienii l-au remarcat pe Montini: "Este între cei mai buni 5 marcatori italieni care nu joacă în ţară”

Rednic a dat lovitura! Italienii l-au remarcat pe Montini: "Este între cei mai buni 5 marcatori italieni care nu joacă în ţară”

Dinamo București

Comentarii

Atacantul lui Dinamo Bucureşti, Mattia Montini a fost inclus de jurnalistul Tommaso Cherubin între cei mai buni 5 marcatori italieni din afara ţării.

Achiziţionat în noiembrie de Dinamo, Montini a făcut un pas important venind în Liga 1, crede sursa citată. ”13 goluri în 21 de meciuri la primul său sezon în afara Italiei? Prin golurile sale, Montini şi-a salvat în dese rânduri echipa în actuala stagiune” scrie Cherubin.

El l-a inclus pe actualul vârf de la Dinamo pe o listă de 5 fotbalişti italieni din afara ţării care au impresionat în acest sezon. Alături de Montini este şi fostul jucător de la FCSB, Federico Piovaccari, autor a 11 goluri în 33 de meciuri pentru Cordoba.

Ceilalţi trei jucători sunt Graziano Pelle (cu 9 goluri în 10 meciui în China), Vincenzo Grifo (6 goluri şi patru pase de gol pentru Freiburg) şi Davide Lanzafame (16 goluri în 28 de meciuri în campionatul Ungariei).

Afla mai multe despre: mattia montini 

viewscnt
Articole similare