Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic a început din nou războiul. L-a taxat pe Mircea Lucescu şi n-a rămas dator: "Să nu uite că şi el a făcut la fel"

Rednic a început din nou războiul. L-a taxat pe Mircea Lucescu şi n-a rămas dator: "Să nu uite că şi el a făcut la fel"

Dinamo București

Comentarii

Meciul dintre Voluntari şi Dinamo a fost urmărit din tribune şi de Mircea Lucescu, invitatul lui Ioan Andone. A plecat mai devreme şi nu a apucat să vadă niciunul dintre cele trei goluri. Nu i-a plăcut nici echipa făcută de Rednic.

"Cam mulţi străini pe teren la Dinamo. Mă gândeam, jucători din Liga a III-a puteau foarte bine să joace pe acest teren în seara aceasta. Nivelul lor valoric este aproape de cel al celor pe care i-am văzut aici" , a spus Mircea Lucescu.

Răspunsul n-a întârziat să apară, iar Mircea Rednic i-a dat imediat replica lui Mircea Lucescu: "A ţinut cu Voluntari. E dinamovist, e rapidist, nea Mircea e cu toată lumea. (n.r. despre declaraţia că sunt prea mulţi străini la Dinamo) Păi, şi el la Şahtior cum a câştigat trofeele alea? Cu cine? Cu jucătorii din Ucraina? Că jucătorii locali l-au cam lucrat.

Asta e situaţia, şi el a profitat. Atunci să dăm o lege în care n-avem voie, cum e în Arabia, 5 străini, 6 străini, şi atunci putem să vorbim. Din moment ce ai posibilitatea să aduci străini, asta nu înseamnă că eu nu le dau încredere românilor".

Afla mai multe despre: voluntaridinamorednic 

viewscnt
Articole similare