Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic a mărturisit tot despre conflictul pe care l-a avut cu Sorescu! ”Nu stă Dinamo într-un singur jucător! La Sepsi, a fost bulevard pe partea lui!”

Rednic a mărturisit tot despre conflictul pe care l-a avut cu Sorescu! ”Nu stă Dinamo într-un singur jucător! La Sepsi, a fost bulevard pe partea lui!”
Comentarii

Dinamo travesează o perioadă destul de dificilă, iar în interiorul echipei au apărut mai multe tensiuni.

Deian Sorescu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo, după ce în startul campionatului a marcat 5 goluri. După, evoluţiile lui nu au mai fost la fel, iar recent a intrat în conflict cu antrenorul Mircea Rednic. Acum, antrenorul din Ştefan cel Mare a povestit detaliat ce s-a întâmplat între cei doi. 

”Nu stă Dinamo într-un singur jucător! La Sepsi, în prima repriză, a fost bulevard pe partea lui!”

”Mi-aş fi dorit ca Sorescu să vină şi să clarifice situaţia, după ce s-a întâmplat la Mediaş. Aia că s-a repezit, că m-am repezit , că ne-am luat de gât, că ne-am înjurat... Am martori că n-a fost nimic din ce se scrie. A fost o discuţie normală, la 2-0 pentru adversar. Şi am ridicat tonul în momentul în care el a spus de problemele lui personale, când eu vorbeam de probleme tactice. Nu trebuia să intri. Decât să intri şi să te plimbi pe teren, nu e ok. De aceea l-am şi scos de la pauză, pentru că nu era ok. A, că după ce am ieşit din vestiar s-a repezit la vreo ladă, asta nu mai e treaba mea.

Şi, după meciul cu Sespi, de faţă cu staff-ul tehnic l-am chemat. Nu a fost nicio discuţie bărbătească, cum s-a zis. Nu poţi avea o discuţie bărbătească cu unul care ţine capul în pământ şi a venit doar şi şi-a cerut scuze. Atât! Şi faţă de mine, şi de jucători. L-am chemat în birou după meciul cu Sepsi: 'Deian, nu e ok cum eşti. Nu-mi place atitudinea ta nici de la meci, nici de la antrenament'.

Atât i-am zis: 'Cel mai bine ar fi să-ţi iei 2-3 zile, chiar o săptămână, ia-ţi prietena şi du-te undeva, la mare, la munte, la Istanbul, du-te undeva, du-te, ca să mai uiţi de fotbal. Nu e o pedeapsă'. El a zis da, dar a doua zi a venit la antrenament. Eu am discutat frumos cu el. L-am mai chemat apoi încă o dată: 'Băi, nu o lua ca o pedeapsă'. Am 36 de jucători, dar nu a fost la echipa a doua. Asta a fost tot.

Nu ştiu dacă va juca în partida cu CFR, vom vedea. O să vedem, la mine nu stă Dinamo într-un singur jucător. Am nevoie de Sorescu, Dar, cel pe care-l ştiu eu de când am plecat. Sau cel de la începutul campionatului. A fost decisiv. Apoi a venit la mine şi a spus că vrea fundaş. Ok, de acord, dar trebuie să-mi faci faza defensivă, pentru că la Sepsi, în prima repriză a fost bulevard pe partea lui. Vrei să joci fundaş, ok, dar fă-o cum trebuie.

Apoi, l-am primit la antrenament şi asta a fost. Să fie concentrat şi să pună clubul pe primul loc. Pentru că este plătit foarte bine. În rest, nu se poate face nimic. Nu e perioadă de transferuri. Acum a pierdut şi naţionala, plus că nici randamentul nu este cum ar trebui. Nimeni nu are nimic cu el. Probleme nu are, toţi sunt cu salariile la zi. L-am simţit mult mai bine, implicat la antrenament. Trebuie să te antrenezi pentru tine.

Dacă nici pe CFR nu-i batem, pe cine mai batem? Ce Dumnezeu? Toată lumea o să zică că nu avem nicio şansă în faţa CFR-ului, pentru că CFR câştigă campionatul la pas, an de an,” a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă.

Dinamo se află pe locul 15 în clasament, cu 8 puncte, după 14 etape jucate, iar duminică o aşteaptă un meci complicat împotriva celor de la CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: dinamo-rednic-sorescu 

viewscnt
Articole similare