Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic a răbufnit şi i-a dat răspunsul lui Negoiţă: "Păi, aşa prost să fiu?". Declaraţii explozive făcute de fostul antrenor al "câinilor"

Rednic a răbufnit şi i-a dat răspunsul lui Negoiţă: "Păi, aşa prost să fiu?". Declaraţii explozive făcute de fostul antrenor al "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a vorbit despre oferta pe care a primit-o de la Ionuţ Negoiţă pentru a prelua clubul Dinamo. Fostul antrenor al "câinilor" este nemulţumit de atitudinea principalului finanţator din Ştefan cel Mare şi a ţinut să-i transmită un mesaj clar.

”Am văzut a spus David că Dinamo are un potenţial fantastic. Păi de ce nu aţi făcut voi echipa productivă dacă are acest potenţial din 2013 de când a preluat Negoiţă clubul? Singura perioadă în care a fost productivă a fost în penultimul meu mandat de antrenor când dacă făcea un efort, trebuia doar să mărească salariile la 2-3 jucători, care ar fi vrut să rămână, Puljic, Gnohere, şi mai erau şi alţii, luam campionatul la pas sezonul următor. A vândut apoi jucători după ce am plecat eu de 2-3 milioane. În rest toată perioada – 0 barat plus două play-out-uri. Păi cum l-ai gestionat tu nu are potenţial.

Şi după ultimul meu mandat vor scoate bani. Există oferte pentru Montini, pentru Naser, pentru Grigore. Şi Reda are ofertă, dar el vrea să rămână la Dinamo. Şi vă spun un lucru. Eu nu dădeam 25.000 de euro din buzunar, dacă nu-l vedeam. Plus că am avut încredere şi în Loţi care mi l-a propus. Reda e un jucător care are potenţial.

Deci dacă vine Mircea Rednic are potenţial. Şi atunci de ce îl dai afară pe Rednic? Înseamnă că nu eşti un investitor deştept. Păi cheamă-l pe Rednic înapoi. Dar nu, tu mă dai pe mine afară, reziliezi contractele la jucătorii aduşi de mine şi apoi îmi propui să cumpăr clubul şi să-i dau eu afară pe Neagoe, pe Prunea, şi să le dau banii. Că ştiţi foarte bine cum a plecat Neagoe de la Sepsi, sau Prunea de la FRF sau Iaşi, s-au judecat şi şi-au luat banii. Păi aşa prost să fiu?

Şi ca să fie clar! Mi-a făcut aceeaşi ofertă din noiembrie, nu e nicio promoţie. Aceleaşi discuţii, n-au fost alţi bani, tot la 3 milioane. Dar cu tot cu datorii se depăşeşte suma de 5 milioane şi jumătate. Pentru că Negoiţă rămâne cu acţiunile, dar nu plăteşte nici măcar un euro din datorii, trebuie să le plătesc eu. Iar ca să investesc să mă bat la titlu şi la cupe europene, că eu nu vin să mă fac de râs, se ajunge la 10 milioane de euro.

Bun, deci eu trebuie să dau bani unui om care şi-a bătut joc de mine şi mă cam doare sufletul, sincer vă spun.

Ai avut un om care a antrenat fără bani, mă dai afară şi apoi mă chemi să cumpăr clubul. Păi n-aş dormi toată noaptea să mă spăl eu pe cap cu toate problemele create de ei în toţi aceşti ani şi Negoiţă la finalul anului să-şi ia banii, dividentele, un om care şi-a bătut joc de mine, m-a umilit! Au dat afară sau i-au determinat să plece pe toţi oamenii buni din club.

Şi m-a mai deranjat ceva. Eu am discutat cu Negoiţă. Şi mi-a spus în felul următor, că trebuie să-i cer acordul la orice acţiune iau. Adică dacă eu vreau să iau 1 milion de euro pe Montini, poate să vină Negoiţă şi să-mi spună să nu-l vând cu 1 milion, ci cu 2, şi să cadă afacerea. Eu nu pot să-l vând fără acordul lui. Nu contează dacă iau 51% sau 67%, în ambele variante trebuie să-i cer acordul. Dar vă daţi seama că dacă rămâne cu 40% va fi şi mai rău. Şi el stă bine mersi la Rin.

În toată perioada asta s-a făcut bugetul în funcţie de TV şi de sponsori. Şi vii şi ceri 3 milioane de euro. Păi pe ce ceri tu 3 milioane de euro??? N-ai stadion, n-ai echipă, n-ai birouri. Toate sunt închiriate. Iar Săftica nu e toată a lui Dinamo, prima parte e înstrăinată la nişte neamuri.

Păi acum a doua oară chiar m-a umilit, sincer! Şi-mi cere – du-te tu cu Dinamo, descurcă-te, şi la final de an uite dividentele. Păi el îi aduce pe Neagoe şi pe Prunea, îmi dă jucătorii mei afară, şi-mi cere să cumpăr clubul în condiţiile astea? Păi mai du-te şi anul ăsta cu New Dinamo, că înseamnă că ai încredere în ei. Şi vorbim la anul”, a declarat Mircea Rednic pentru doardinamo.ro.

Afla mai multe despre: rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare