Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic a surprins pe toată lumea cu ultimele declaraţii despre Gnohere: "Încă nu ştiu ce interese sunt acolo". Cum l-a ironizat pe Becali: "Visează!

Rednic a surprins pe toată lumea cu ultimele declaraţii despre Gnohere: "Încă nu ştiu ce interese sunt acolo". Cum l-a ironizat pe Becali: "Visează!

Dinamo București

Comentarii

Harlem Gnohere nu se mai regăseşte în 2019 şi a pierdut deja postul de titular la FCSB în faţa lui Ioan Hora. În plus, patronul roş-albaştrilor a anunţat deja că are o ofertă concretă din China pentru atacantul francez de 6 milioane de euro.

Deşi a avut un întreg scandal cu Harlem Gnohere, în trecut (DETALII AICI), Mircea Rednic recunoaşte că şi-ar dori o nouă colaborare cu "Bizonul" la Dinamo.

"E un jucător foarte bun, oricând mi-aş dori un jucător ca Bizonul, dar nu se mai poate. Din moment ce el a plecat acolo, nu cred că se mai poate întoarce la Dinamo, nici suporterii nu l-ar accepta. Iar alea 5-6 milioane visează Gigi. Visează să ia banii ăştia pe Bizonul, mai ales când tu nu faci nimic, ca echipă.

Totuşi e golgheterul lor şi din moment ce nu joacă nu ştiu cine o să mai ofere 4-5 milioane cum vrea patronul echipei. Ştiu că în momentul în care nu joacă şi nu simte că ai încredere în el sunt probleme. Aici, la noi, el a făcut două sezoane foarte bune. Şi la Steaua a făcut un sezon foarte bun. Acum eu nu ştiu ce interese sunt acolo, v-am zis că mi-aş fi dorit să mai am un jucător ca şi Bizonul" , a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: fcsbgnoherebecalirednic 

viewscnt
Articole similare