Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic anunţă noi transferuri: ”Am discutat, vin în iarnă!” Ce spune despre situaţia lui Gregory Tade

Rednic anunţă noi transferuri: ”Am discutat, vin în iarnă!” Ce spune despre situaţia lui Gregory Tade

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a cerut răbdare pentru jucătorii pe care i-a adus, deoarece spune că abia după pregătirea din iarnă vor fi pregătiţi în totalitate. Antrenorul lui Dinamo a lămurit şi situaţia lui Tade şi a anunţat că vor veni şi alţi jucători în iarnă.

În încercarea de a prinde play-off-ul, Mircea Rednic i-a adus în această perioadă pe Aliji, Ait-Atmane, Zenke, Tade şi Montini. Însă aceştia au probleme cu pregătirea fizică. Rednic spune că şi-a asumat încă de la început acest risc: ”Ştiam că jucătorii care vin nu au jucat, sunt jucători pe care eu îi cunosc, am informaţii pozitive despre ei, încerc să îi forţez pentru ca să se integreze dar ei 100% vor fi după perioada de pregătire din Antalya”, a declarat Mircea Rednic.

În aceste zile au venit la Dinamo alţi doi jucători, Andy Kawaya şi Abdel Diarra, care sunt însă în teste. Rednic spune că cei doi vor pleca dacă nu vor impresiona, dar anunţă că vor veni şi alţi jucători în perioada de transferuri din iarnă:

”Au venit să îi văd. Îi cunosc din Belgia, pe unul l-am văzut jucând, de celălalt am informaţii foarte bune, nu-i vorba de transfer. Au venit să îi văd. Am plătit doar un bilet de avion, nu ştiu de ce vă agitaţi. Noi nu ne agităm şi nu suntem disperaţi. Alţii care plătesc contracte de 20, 30, 40.000 şi jucătorii nu joacă. Şi avem o înţelegere cu jucătorii, că dacă nu se adaptează şi lucrurile nu sunt în regulă, rupem contractul. În iarnă vor veni jucători cu care am discutat, dar ei acum sunt sub contract, unii termină contractul în iarnă, alţii vor veni sub formă de împrumut, ne vom întări”, a mai spus Rednic.

Antrenorul lui Dinamo a lămurit şi situaţia lui Tade, la care Dinamo ar putea renunţa deja, deoarece fostul atacant al FCSB-ului a venit accidentat:: ”Pe mine mă interesează problema de sănătate. El a făcut un test şi a apărut o leziune a meniscului, de aia i s-a şi imflamat puţin genunchiul, săptămâna asta a făcut tratament şi a lucrat doar la sală, de luni va intra în antrenament, Şi după aia vom lua o decizie”.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoliga 1transferuritade 

viewscnt
Articole similare