Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic avertizează înaintea duelului cu Poli Iaşi: ”De când a venit Napoli echipa e mult mai bine aşezată în teren!”

Rednic avertizează înaintea duelului cu Poli Iaşi: ”De când a venit Napoli echipa e mult mai bine aşezată în teren!”

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul FC Viitorul Constanţa, Mircea Rednic, a declarat că Poli Iaşi este mult mai bine aşezată în teren de când este pregătită de Nicolo Napoli şi echipa sa nu trebuie să se gândească că întâlni ultima clasată, deoarece meciul va fi unul greu.

Mircea Rednic a afirmat miercuri, într-o conferinţă de presă, că Viitorul trebuie să ia foarte în serios meciul cu Iaşi.

“Nu trebuie să ne gândim că e ultima clasată pentru că de când a venit Nicolo Napoli la echipă, echipa e mult mai bine aşezată în teren, au câştigat un meci, la Clinceni au avut o repriză foarte bună în care au şi înscris. Deci va fi un meci greu. Trebuie să luăm foarte în serios acest meci cum de altfel noi am luat toate meciurile în serios dar trebuie să luăm şi puncte. Aici am avut probleme. Fiind un meci restant e foarte important să câştigăm să terminăm în primele cinci în play-out, ţinând cont că avem un meci în plus acasă”, a declarat Rednic.

El a precizat că nu doreşte să mai pună obiective pentru formaţia sa, ci trebuie luat totul meci cu meci.

“Felul cum se joacă acum play-outului îţi mai dă şansă să te gândeşti să prinzi barajul de locul 7-8 şi după aia să te gândeşti să ajungi într-o cupă europeană. Orice e posibil şi ăsta e un lucru bun, un lucru pozitiv. Acum nu mai vreau să începem să punem iar obiective, trebuie să luăm meci cu meci. Începând de acum nu trebuie să vorbim că vrem locul 7, că vrem locul 8, în primul rând să câştigăm meciul cu cei de la Iaşi”, a transmis antrenorul Viitorului.

El a mai menţionat că Tsomou este incert pentru acest meci, acuzând anumite probleme medicale.

Meciul dintre Viitorul şi Poli Iaşi este programat joi, de la ora 15.00, la Ovidiu şi va fi transmis în direct de Telekom Sport

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare