Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic, desfiinţat de Mureşan: ”E o persoană fitilistă. Numai lucruri rele spune. Credeam că s-a schimbat”. Detalii despre cele ”15 rezilieri” dorite de ”Puriu”

Rednic, desfiinţat de Mureşan: ”E o persoană fitilistă. Numai lucruri rele spune. Credeam că s-a schimbat”. Detalii despre cele ”15 rezilieri” dorite de ”Puriu”

Dinamo București

Comentarii

După ce l-a demis pe Mircea Rednic, iuliu Mureşan a clarificat ce l-a motivat să ia această decizie.

Mircea Rednic a fost demis surprinzător de Dinamo, în urma rezultatelor slabe ale echipei şi atmosferei din vestiar.

”Puriul” a rezistat doar 11 partide în al cincilea mandat în Ştefan cel Mare, însumând o victorie, trei remize şi şase înfrângeri în Liga 1 şi o înfrângere în Cupa României.

Deşi decizia de a îl demite nu fost bine primită de persoane din jurul clubului şi de fani, Mureşan a clarificat ce l-a făcut să îl dea afară pe antrenorul de 59 de ani.

Administratorul special al lui Dinamo a explicat că temperamentul lui Rednic nu era benefic echipei şi că antrenorul nu putea decât să critice şi să comenteze.

În plus, Mureşan a dezvăluit că ”Puriul” voia să dea afară 15 jucători în iarnă, mulţi dintre care fuseseră aduşi de el personal la club.

Rednic, desfiinţat de Mureşan

Rednic este o persoană foarte fitilistă. Tot timpul spune lucruri rele. Şi la antrenament, când era cu băieţii. Sau pe bancă. Stă cu faţa spre teren şi când se întoarce spre bancă numai lucruri rele spune.

De Iliev, din prima săptămână mi-a zis că nu e de Dinamo, că e prea mic. Şi că a vorbit cu Luana să îi găsească un înlocuitor cu fizic mai bun din iarnă. Şi că din iarnă el nu îl mai ţine pe Iliev.

Cu Iliev eu nu am reziliat acum că nu asta este problema. Mircea Rednic a semnat 15 propuneri de desfacere a contractului la jucători care nu intră în vederile lui pentru lotul de iarnă.

Tot el l-a trimis pe jucător cu impresarul la mine, pe Vestenicky. Şi cu el am făcut singura reziliere. În rest, toate propunerile sunt la mine în sertar. Mă gândeam că s-a schimbat omul.

Era dorit de foarte mulţi oameni şi am zis hai să îi dăm ocazia să lucreze. Şi am văzut că de fapt lucrurile nu s-au schimbat faţă de ce ştiam eu de la Cluj şi a trebuit să iau o măsură”, a declarat Mureşan, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare