Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic, discurs sincer: ”Am scos un egal norocos cu Gaz Metan!” Trei jucători de la Mediaş au fost propuşi la Dinamo: ”Cică n-au fost buni”

Rednic, discurs sincer: ”Am scos un egal norocos cu Gaz Metan!” Trei jucători de la Mediaş au fost propuşi la Dinamo: ”Cică n-au fost buni”

Superliga

Comentarii

Dinamo a scos un punct cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, după ce a fost condusă până în prelungiri. Mircea Rednic îşi felicită jucătorii pentru atitudinea, dar, în acelaşi timp, spune că are foarte multe nemulţumiri.

Dinamo continuă să sufere şi cu Mircea Rednic pe bancă. Echipa din Ştefan cel Mare a făcut doar egal cu Gaz Metan, într-un meci în care a fost condusă până în prelungiri. Mircea Rednic spune că echipa are multe probleme, iar una dintre ele este la finalizare. Antrenorul lui Dinamo susţine că punctul cu Gaz Metan este norocos.

”Am dat gol în 10 oameni, în 11 oameni nu am fost capabili să dăm gol, chiar dacă am adus mingea până la 20 de metri. Acolo am ales soluţia cea mai proastă. Şi de centrare... ori central în spatele porţii, ori în primul adversar, ori mai făceam un dribling în plus. Au fost multe greşeli, dar eu zic că până la 20 de metri am dus mingea bine. Şi mai departe... asta e. De-aia am şi schimbat la pauză, pentru că Moldoveanu e un jucător de perspectivă, e talentat, dar e nevoie de timp. Rachid n-a jucat rău, a avut curaj, a fost bine pentru primul meci.

Au fost dueluri multe în careu, pe care noi nu prea le-am câştigat. Cei doi fundaşi centrali au jucat foarte bine. Ambele echipe şi-au dorit victoria. S-au jucat cu ocaziile şi noi am profitat. Pot să spun că am fost norocos. N-am pierdut în campionat, dar nu este suficient. Ştiam că este mult de lucru, că sunt multe de schimbat. Surprinzător, trei jucători de la Gaz Metan au fost propuşi la Dinamo, dar cică n-au fost buni. Mihai Teja a făcut treabă foarte bună aici.

Nu facem calcule, noi mergem meci de meci. Azi am calculat trei puncte şi abia am luat un punct. Tade încă nu poate să ducă un meci întreg. Sunt multe lucruri care mă nemulţumesc, sunt multe lucruri care mă dezamăgesc şi mă surprind. Totuşi, trebuie să-mi felicit jucătorii pentru că au crezut până la final că putem înscrie. Am venit aici, ştiam că o să fie greu, ştiam ce jucători am la dispoziţie, încerc să scot maximum. E responsabilitatea mea, nu trebuie să mă ascund”,
a declarat Mircea Rednic la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoliga 1gaz metan medias 

viewscnt
Articole similare