Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic e gata să preia Dinamo! Întâlnire cu doi foşti acţionari şi primul mesaj pentru fani: "Să aibă încredere în mine!" Culisele negocierilor

Rednic e gata să preia Dinamo! Întâlnire cu doi foşti acţionari şi primul mesaj pentru fani: "Să aibă încredere în mine!" Culisele negocierilor

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a revenit astăzi în ţară după ce s-a operat în Belgia, iar fostul tehnician al lui Dinamo a vorbit pentru Telekom Sport despre posibilitatea de a prelua clubul roş-alb, după ce Ionuţ Negoiţă s-a arătat dispus să-i vândă o parte din acţiunile deţinute.

Rednic le transmite fanilor "să aibă încredere în el" şi anunţă că va avea o întâlnire cu doi afacerişti care au investit în trecut la Dinamo, pentru a pune la punct un plan de bătaie.

Negocieri cu Alexandru David

Rednic a dezvăluit că a purtat discuţiile privind eventuala preluare cu fostul preşedinte al clubului, Alexandru David, şi că a vrut să afle şi ce datorii va prelua plătind suma cerută de Negoiţă.

Din informaţiile Telekom Sport, Negoiţă era dispus să-i cedeze lui Rednic 51% din acţiunile clubului, contra sumei de 3 milioane de euro.

"Vorbim zilele astea.  Eu nu am vorbit cu domnul Negoiţă niciodată. O dată am vorbit. Vorbim. Pe ce (n.r. vrea Negoţiă) 3 milioane? Vorbim!

Luni am fost dat afară, marţi au fost incidentele de la Rin, miercuri de la Bălănescu, de acasă, joi m-a sunat. Cine m-a sunat? (n.r. Negoiţă?) Nu. (n.r. Domnul Lucescu?) Nu. David.

David a venit la mine acasă. Mi-a dat termen să răspund într-o săptămână, parcă luam Barcelona. Eu am cerut şi alte detalii legat de datorii. Au venit detaliile, dar au venit târziu şi nu sunt clare. Sunt datorii de 1.200.000 de euro. 200.000 de euro sunt datorii la Mircea Rednic. Zilele acestea vom vorbi. Mâine o să mă întâlnesc cu doi foşti acţionari şi vom lua o decizie.

Eu îl întreb pe domnul Negoiţă ce vinde? Stadion n-ai! Palmares ai? Ce vinzi? Suporterilor le transmit să aibă încredere în mine.

Am înţeles că a apărut şi la televizor. Eu credeam că e bolnav, că nu-l mai interesează de Dinamo. A apărut tocmai să arunce că mai am o zi, dacă nu oferta nu o să mai fie valabilă. Special m-am operat şi am venit pentru el", a declarat Mircea Rednic la revenirea în ţară.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamovideo 

viewscnt
Articole similare