Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic e în culmea fericirii. Dinamo, aproape de a realiza cel mai important transfer din ultimele sezoane: "Sunt discuţii avansate"

Rednic e în culmea fericirii. Dinamo, aproape de a realiza cel mai important transfer din ultimele sezoane: "Sunt discuţii avansate"galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Unul dintre cei mai râvniţi jucători din Liga I în pauza de iarnă, Diego Fabbrini, este foarte aproape de a semna cu Dinamo. Astfel, în sezonul următor, mijlocaşul s-ar putea despărţi de FC Botoşani pentru a semna un contract pe trei ani cu echipa lui Mircea Rednic.

"Avem discuţii cu Dinamo, suntem foarte aproape. Mai durează o zi, două. Discuţiile sunt avansate. I s-a făcut o ofertă. El e în mare parte mulţumit. Urmează ca avocaţii să verifice actele. Mai sunt mici lucruri de pus la punct, dar e o ofertă bună. Transferul se va realiza, dacă în următoarele două zile nu vine o ofertă uriaşă”, a declarat Florin Manea pentru gsp.ro.

Diego Fabbrini are 28 de ani, iar înainte de a semna cu FC Botoşani a fost sub contract cu Birmingham, care în sezonul trecut l-a împrumutat la Real Oviedo. Mijlocaşul a mai jucat la Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall şi Middlesbrough. Are 30 de apariţii în Serie A şi a jucat un meci şi pentru naţionala Italiei, pe 15 august 2012. În prezent, Fabbrini este cotat la 800 de mii de euro.

"Apar multe nume care nu au nicio treabă cu realitatea, eu ştiu ce vreau, deja săptămâna asta vom semna cu doi jucători. Mai este un jucător din România foarte bun care vreau să facă diferenţa. Vor veni 4-5 jucători. Exact jucătorii de care avem nevoie. Vor veni liberi de contract, noi nu avem bani de transferuri" , a declarat Mircea Rednic după meciul de miercuri seara cu Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: dinamorednicbotosanifabbrini 

viewscnt
Articole similare