Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic e sigur de postul său: ”Cu mine pe bancă nu au pierdut. Normal că ne dorim mai mult!”

Rednic e sigur de postul său: ”Cu mine pe bancă nu au pierdut. Normal că ne dorim mai mult!”

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul şi Academica au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci disputat în etapa a XXVI-a a Ligii 1. Pentru FC Viitorul a marcat Tsoumou, în minutul 90+1, în timp ce pentru Academica a înscris Andronic, în minutul 72.

Mircea Rednic s-a declarat mulţumit la finalul meciului de remiza smulsă de echipa sa: ”Ne-am fi dorit să câştigăm, dar e un punct meritat, la felul cum am jucat. Ei, ăsta e Clinceniul şi îi ştim, se apără aglomerat şi aşteaptă greşeala adversarului. Noi am făcut o greşeală într-o zonă unde nu ai voie să rişti. Marcaj larg, iar ei au doi inşi în careu şi au dat gol. Am forţat cu Tsomou şi lucrurile au stat mult mai bine în repriza a doua.”

Antrenorul Viitorului a avut în schimb câteva reproşuri la adresa jucătorilor săi: ”Să fie mai responsabili. Sunt nişte principii de joc pe care trebuie să le respecţi, sunt nişte lucruri care se învaţă la Academie, felul cum să te poziţionezi între adversar şi poartă, nu ai voie să stai în faţa sau în spatele lui. Dar sunt greşeli meci de meci. Cu Sepsi a fost la fel, cu FCSB la fel. Sunt faze de evitat. Ei nu au avut ocazii, dar au profitat de marcajul nostru larg, deşi sunt jucători cu experienţă pe zona centrală”

A fost remiză la Ovidiu între Viitorul şi Academica, iar formaţia lui Rednic are şanse tot mai mici de a prinde playoff-ul. Rednic nu se teme însă pentru postul său: ”Nu, nu are nicio legătură. Contractul meu este clar, pe un an şi jumătate. Sigur, există clauze şi o să le discutăm. Nu uitaţi că, cu Mircea Rednic pe bancă, Viitorul nu a pierdut. Au fost trei meciuri care s-au pierdut, el nu era. Au preluat alţii echipa şi nu au luat niciun punct din trei meciuri. Cu Mircea Rednic pe bancă nu au pierdut. Sigur, se putea mai mult, dar ăsta e un lucru bun. Cu Mircea Rednic, anul ăsta, echipa nu a pierdut. Normal că ne dorim mai mult, dar noi am rămas în cărţi pentru playoff.” a mai spus Rednic, după remiza cu Academica.

Viitorul şi Academica au terminat la egalitate, 1-1. Tsoumou a marcat în prelungiri pentru Viitorul, după ce Andronic deschisese scorul pentru oaspeţi în minutul 42.

Au evoluat:

Viitorul Constanţa: Cojocaru - Dussaut (Benzar '46), Mladen, Dobrosavlevic, Boboc - Artean, Ciobanu (Pitu '60), C. Matei - Jo Santos (Babunski '76 ), Andronache (Tsoumou '46), Grădinaru (Ganea '46). Antrenor: Mircea Rednic

Academica: Vâlceanu - Achim, Bilali, Gardoş, Pîrvulescu (Dobrescu '69) - Cordea, Moulin, Cebotaru, Tănase (Popa '69) - Chunchucov, Andronic (Dumitru '50). Antrenor: Ilie Poenaru

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare