Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic este de părere că Denis Alibec merita să plece în străinătate. Cine este principalul vinovat de situaţia jucătorului

Rednic este de părere că Denis Alibec merita să plece în străinătate. Cine este principalul vinovat de situaţia jucătorului

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic deplânge situaţia în care a ajuns Alibec şi nu este încântat de transferul acestuia la Astra, dar spune că principalul vinovat pentru starea în care a ajuns fostul atacant al FCSB este chiar acesta.

Un lucru pozitiv după transferul la Astra: ”Important e ca joacă”

”Important e că joacă. Păcat că nu a înţeles ce înseamnă Steaua. Steaua nu e Astra, e presiune mare. Şi sunt un pic surprins că nu a reuşit. Pentru că are calităţi.

Cred că merita mai mult de campionatul României, dar şi el e de vină, pentru că ar trebui să aibă mai multă ambiţie, să nu se mulţumească cu puţin, să fie mai modest, să aibă grijă de bani. Să profite, că anii trec. Anii trec, toată lumea, mamă e talentat, toţi îl lăudăm, dar nu se vede. Nu a reuşit. A fost şi în Italia, a fost şi în Belgia, a fost şi la o echipa mare şi nu a reuşit. Eu sper să se trezească, pentru că ar fi păcat”, a spus Mircea Rednic.

Denis Alibec nu s-a pregătit cu FCSB în această vară şi cel mai probabil va rata următoarele meciuri ale Astrei în Liga 1. Formaţia din Giurgiu face, astăzi, deplasarea în Copou, unde se va duela cu Poli Iaşi, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1. Partida va putea fi urmărită şi în format LIVE VIDEO & TEXT pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: alibecrednic 

viewscnt
Articole similare