Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic începe curăţenia de iarnă! Cei 9 jucători care au şanse mici să mai rămână la Dinamo

Rednic începe curăţenia de iarnă! Cei 9 jucători care au şanse mici să mai rămână la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a declarat, luni seară, că este dezamăgit de evoluţia unor jucători străini în meciul pe care Dinamo l-a încheiat la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi.

"Sunt un pic dezamăgit de echipă pentru că acum contractele sunt duble faţă de data trecută, conducerea a oferit un buget mare, nu ai ce să reproşezi, dar unii nu reuşesc să demonstreze. Ştiam că marea problemă e în apărare, dar problema e că acolo sunt cele mai mari salarii. Prefer ca banii ăia să-i dau atacanţilor. Aici a fost problema, că nu au luat jucători care să poată juca la Dinamo", spunea antrenorul după ultima partidă din L1.
 
Antrenorul deja a făcut o listă a jucătorilor pe care nu-i mai vrea la echipă, iar în perioada următoare va avea discuţii cu Ionuţ Negoiţă, dar şi cu preşedintele clubului, Alexandru David. GSP a prezentat astăzi o listă a jucătorilor care au şanse mici să mai rămână la Dinamo şi din iarnă.
 
Cine sunt cei 9 fotbalişti care au intrat în colimatorul antrenorului? Jaime Penedo, Mihai Popescu, Teddy Mezague, Georgios Katsikas, Vlad Olteanu, Sergiu Popovici, Tomislav Golmelt, Danijel Subotici şi Mircea Aexente. Dacă va scăpa de aceştia, clubul din Ştefan cel Mare va economisi lunar aproape 70.000 de euro.
 

Afla mai multe despre: dinamorednicschimbarijucatoridecizieanunt 

viewscnt
Articole similare