Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic, înjosit! "Afară! Vă retrogradează!" Scandal la stadion după Voluntari-Dinamo. Ce a urmat după ceartă | EXCLUSIV

Rednic, înjosit! "Afară! Vă retrogradează!" Scandal la stadion după Voluntari-Dinamo. Ce a urmat după ceartă | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

A fost tensiune în zona vestiarelor, după FC Voluntari - Dinamo Bucureşti, scor 2-1, în Liga 1. Protagonişti au fost antrenorul "câinilor", Mircea Rednic, şi directorul general al ilfovenilor, Bogdan Bălănescu, fostul om din conducerea clubului din "Ştefan cel Mare".

Ceartă cu Rednic şi Bălănescu după Voluntari - Dinamo: "Daţi-l, bă, afară că vă retrogradează"

Dinamo Bucureşti a uitat să mai câştige în Liga 1, iar luni a pierdut încă un meci. De această dată, "câinii" s-au înclinat în faţa revelaţiei campionatului, FC Voluntari, care a câştigat cu 2-1, după ce alb-roşii au condus cu 1-0 încă din startul partidei. 

În urma acestui rezultat, Dinamo n-a putut părăsi penultimul loc din Liga 1, retrogradabil, şi are doar opt puncte după 16 meciuri, iar în actualul sezon retrogradarea reprezintă un pericol real. 

Dacă pe teren fotbaliştii şi-au păstrat cumpătul şi au dus la capăt fără probleme pentru arbitru cele 90 de minute, persoane importante din anturajul celor două cluburi au oferit un moment tensionat, la final. 

S-au plătit mai multe poliţe la finalul celor două reprize. Protagonişti au fost Mircea Rednic şi Bogdan Bălănescu, actualul oficial al lui FC Voluntari şi cel care l-a dat afară pe "Puriu" de la Dinamo Bucureşti ultima dată când cei doi au lucrat împreună. 

Din acest motiv, antrenorul lui Dinamo a refuzat să dea mâna cu directorul general al ilfovenilor înaintea meciului direct, semn că ura dintre cei doi persistă. 

Iar sursele Telekom Sport susţin că a avut loc un scandal, după meci. Bogdan Bălănescu s-a dus la vestiare şi a început să strige către dinamovişti: "Daţi-l, bă, afară că vă retrogradează", ironic la situaţia în care e echipa cu Mircea Rednic pe banca tehnică.

Mai mult, oficialul lui FC Voluntari l-a aşteptat pe adversarul său la ieşirea de la vestiare, dar Mircea Rednic a plecat prin spate, direct de pe gazon, şi a urcat în autocar înaintea jucătorilor. 

Cearta din acea zonă a arenei s-a auzit până afară. 

La Minutul 91, Cornel Dinu a uimit cu dezvăluirea făcută despre un meci din Liga 1. Expertul Telekom Sport a susţinut că o persoană a aflat desfăşurarea partidei FCSB - FC Botoşani 3-1: "I-a spus să joace 2 pauză, 1 final", a spus fostul antrenor de la Dinamo. 

 

 

Afla mai multe despre: mircea rednicbogdan balanescudinamofc voluntariscandal mircea rednic bogdan balanescu 

viewscnt
Articole similare