Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic, necruţător. "Puriul" şi-a făcut praf jucătorii, apoi l-a luat la ţintă pe Diego Fabbrini: "O freacă pe la mijlocul terenului!"

Rednic, necruţător. "Puriul" şi-a făcut praf jucătorii, apoi l-a luat la ţintă pe Diego Fabbrini: "O freacă pe la mijlocul terenului!"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, şi-a criticat dur jucătorii pentru înfrângerea suferită la Botoşani, cu scorul de 1-0, eşec în urma căruia "câinii" au şanse minime să mai prindă primul loc în play-out.

"Sunt supărat de atitudine. Poate că mulţi dintre jucători se cred în vacanţă. E inadmisibil să te prezinţi aşa. Au fost la greşeli... Mama mia! În apărare, pase. Mihai Roman a reuşit să dea un gol extraordinar, ne-a surprins.

Nu se poate ca Burcă să îi dribleze ca jaloanele. Nu avem jucători care să facă diferenţa. Ei mai au astea două meciuri, mulţi dintre ei nu vor mai veni. Cu aceşti jucători nu putem să realizăm ceea ce noi ne dorim.

La cum am jucat azi, nu merităm să fim pe primul loc. Echipa care merită este Mediaşul, echipă mult mai omogenă, cu jucători de calitate şi cred că merită să termine pe primul loc", a declarat Mircea Rednic, la microfonul Telekom Sport.

Mircea Rednic nu l-a iertat nici pe Fabbrini

"Puriul" îl acuză pe Diego Fabbrini că s-a folosit de înţelegerea cu formaţia din Ştefan cel Mare. Deşi ajunsese la un acord cu Dinamo, italianul ar urma să ajungă, în cele din urmă, la ŢSKA Sofia. 

"Să se ducă unde vrea, dar nu e corect. Dar când ai o discuţie şi ceri contractul şi ţi se trimite contractul şi după nu mai semenzi şi foloseşti contractul ca licitaţie, să fie sănătos. Un jucător care face licitaţie mie nu îmi place. Poate el să fie Fabrini, să o frece p-acolo pe la mijlocul terenului, găsim. La 8 mii pe lună găsim jucători mult mai buni", a mai spus Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: rednic 

viewscnt
Articole similare