Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic s-a dezlănţuit la adresa jucătorilor după umilinţa cu Csikszereda: ”O ruşine!” Gicu Grozav, pus la colţ: ”Cu mine nu se joacă!”

Rednic s-a dezlănţuit la adresa jucătorilor după umilinţa cu Csikszereda: ”O ruşine!” Gicu Grozav, pus la colţ: ”Cu mine nu se joacă!”

Cupa României

Comentarii

Mircea Rednic s-a dezlănţuit la adresa jucătorilor săi după ce Dinamo a fost eliminată de Csikszereda, din optimile Cupei României. Antrenorul lui Dinamo a anunţat că va lua măsuri dure.

Dinamo a fost eliminată din optimile Cupei de Csikszereda, echipă de Liga a 3-a, după loviturile de departajare. La final, Mircea Rednic a izbucnit la adresa jucătorilor săi. Antrenorul lui Dinamo a anunţat că meciul cu Csikszereda a fost ultima şansă pentru mulţi dintre jucătorii săi şi anunţă că va lua măsuri. Nici măcar Gicu Grozav n-a scăpat de criticile lui Rednic, mai ales că mijlocaşul a ratat unul dintre penalty-uri.

”Păi nu se poate mai rău. Cred că am ajuns la fundul sacului. Ceea ce s-a întâmplat azi se poate întâmpla. Poţi să pierzi. Nu suntem prima echipă care am pierdut. Unu. Ai avut meciul în mâna. Repriza a doua ai avut ocazii şi acolo am ratat. Azi am avut în faţă un portar foarte bun şi foarte inspirat. Dar nu e numai de inspiraţie, e vorba şi de calitate şi de felul cum tratezi unele faze. Dacă îţi baţi joc de fotbal, fotbalul te pedepseşte.

Eu sunt foarte exigent şi am dreptate. Azi încă un meci care încăodată nu numai mie mi s-a dat dreptate ci şi celorlalţi din jurul echipei.  Şi toată lumea. Deci nu se poate să fii jucător străin, să câştigi salariul pe care îl ai şi să nu faci diferenţa. Păi face diferenţa Mihai Neicuţescu, care a jucat în Liga a II-a, a intrat, a înscris, a dat şi penalty. Sunt lucruri pe care eu le-am constat, dar n-ai ce să faci. Eu am şi discutat mai de mult. Încă le-am mai dat o şansă. La mulţi s-au dat prea multe şanse şi suntem obligaţi să luăm măsuri.

(n.r. despre execuţiile lui Grozav şi Delorge) Dacă tu nu eşti în stare, ţi s-a dat încă o şansă. Dacă din două penalty nu eşti în stare să dai un gol, ce pretenţii să ai? Un jucător străin. Şi nu numai el. Atitudinea. Felul cum s-au bătut unele penaltyuri. Un penalty decisiv. Portarul pleca deja la Sf. Gheorghe şi tu dai pijnetă. Tu nu eşti în stare să o bagi singur în poartă şi dai ”pijnetă”. Adică asta e... Nu ştiu... Lipsă de respect. Dinamo ţi-a întins o mână. Nu se poate să ai atitudinea asta. În joc oricum nu a intrat foarte bine, dar nu poţi să baţi.

(n.r. întrebat dacă este dezamăgit de Grozav) Normal. Numai eu... Sper să fie şi el dezamăgit. El se joacă. Cu mine nu se joacă nimeni. Păcat că suferim mulţi din echipă, de lângă echipă, care punem mult suflet şi suntem luaţi la mişto. Dar eu niciodată nu permit acest lucru.

O ruşine. Chiar îmi cer scuze şi faţă de suporteri. Care au venit atâta drum. Au susţinut echipa. Am avut meciul în mână. Facem un fault la experienţa lui Katsi. Facem fault, jucătorul cu spatele la poartă şi face fault inutil. Când puteai să îl tatonezi şi să îl duci în out. Era meciul terminat aproape. Plus şansa la penaltyuri. Şi noi am avut şansă. Muţiu a făcut tot ce se putea face. Ai avantaj de două goluri şi baţi cum baţi. Asta m-a deranjat. Iar la jucători străini... Să nu fii în stare să baţi penalty? Două penaltyuri. Câte trebuia să bată? Cinci penaltyuri? Felicit echipa gazdă. Ne-au dat o lecţie de viaţă, de fotbal, de tot e vreţi”,
a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamocsikszeredacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare