Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic speră încă la playoff: ”Ne vom lupta până la capăt!” Cuvinte de laudă pentru Tsoumou şi analiza situaţiei de la Dinamo: ”Nu trebuia să se ajungă aici!”

Rednic speră încă la playoff: ”Ne vom lupta până la capăt!” Cuvinte de laudă pentru Tsoumou şi analiza situaţiei de la Dinamo: ”Nu trebuia să se ajungă aici!”

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 5-0 (3-0), echipa FC Dinamo, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Jo Santos, Ganea, Ciobanu în două rânduri şi Tsoumou au marcat golurile unei seri de excepţie a formaţiei antrenate de Mircea Rednic. Meciul a fost arbitrat de Adrian Viorel Cojocaru, ajutat de asistenţii Bogdan Gheorghe şi Marius Badea.

”Am avut şi noroc pentru că am marcat din aproape toate situaţiile. Normal că mă bucur pentru cele trei puncte, chiar a fost un joc bun, mai ales în prima repriză. Au avut trei jucători lipsă, nu trebuie să uităm asta. Nu facem fiesta acum, ne respectăm adversarii. Dinamo este într-o situaţie delicată ţinând cont de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Noi am pierdut trei puncte cu Sepsi şi CFR Cluj în minutul 92. Am avut momente şi meciuri bune, dar am greşit şi adversarul ne-a taxat” a spus Mircea Rednic, după succesul în faţa fostei sale formaţii.

El a remarcat jocul bun al lui Tsoumou, proaspăt transferat de Viitorul Constanţa: ”Aţi văzut diferenţa unui atacant cu talie, de care aveam nevoie, pentru că nu am reuşit să-l suplinim până acum pe Luckassen. Chiar am rămas surprins de felul cum s-a prezentat Tsoumou! Are talie, protejează foarte bine, suntem mult mai periculoşi la faze fixe. Eu cred că ne va ajuta foarte mult!”

Ce l-a nemulţumit pe Mircea Rednic? ”Mă supără felul în care mă judecaţi. Ştiam care e situaţia, am acceptat-o, de aceea cred că s-a apelat la mine, pentru că am experienţă. Am pierdut meciuri pe greşelile noastre, nu pentru că ne-a dominat adversarul. Singura repriză în care am suferit cu adevărat a fost cu Astra, repriza a doua. Mi-aş dori să prindem playoff-ul, e greu pentru că distanţa e mare. Mai sunt şase meciuri, 18 puncte, noi vom juca fiecare meci la victorie. Am văzut o descătuşare la jucătorii mei, o răbufnire. E nevoie de continuitate în rezultate”

În finalul flash interviului, Rednic a vorbit şi despre situaţia de la Dinamo: ”Îmi pare rău de Dinamo, normal. Nu trebuia să se ajungă aici, nu se poate! Numai la patron dacă te uitai îţi dădeai seama că ceva nu e în regulă. Nu poţi aşa, cei care au făcut asta nu au nicio treabă cu Dinamo şi cred că au vrut să facă rău.  E greu să lucrezi când nu ai stabilitate!” a mărturisit Rednic, la finalul meciului.

Dinamo - Viitorul Constanţa 0-5

FC Viitorul a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 5-0 (3-0), echipa FC Dinamo, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Au evoluat:

Dinamo: Eşanu - Radu, Ehmann, Bejan, Filip - Nepomuceno (Bani '46), Anton, Achim (Răuţă '46), Fabbrini (Borduşanu '90)- Morsay (Stere '46) - Gueye. Antrenor: Ionel Gane

Viitorul: Cojocaru - Benzar, Mladen (Gaztanaga '75), Dobrosavlevici, Boboc - Matei (Babunski '46), Artean, Ciobanu - Grădinaru (Pitu '67), Ganea (Andronache '67), Joalisson (Tsoumou '75). Antrenor: Mircea Rednic

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoviitorul 

viewscnt
Articole similare