Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic: "Teja ştia ce îl aşteaptă!" Marea greşeală a tehnicianului: "Asta n-a învăţat cât am lucrat împreună!" Ce spune de varianta Şumudică la FCSB

Rednic: "Teja ştia ce îl aşteaptă!" Marea greşeală  a tehnicianului: "Asta n-a învăţat cât am lucrat împreună!" Ce spune de varianta Şumudică la FCSB

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a comentat într-o conferinţă de presă situaţia de la FCSB, acolo unde fostul său secund, Mihai Teja, se află în faţa ultimului meci ca antrenor.

Gigi Becali a anunţat deja despărţirea de omul adus în iarnă, iar patronul FCSB urmează să demareze negocierile pentru aducerea unui înlocuitor. În pole-position s-a aflat Marius Şumudică, însă Rednic nu e convins că fostul atacant al Rapidului s-ar putea înţelege cu fanii vicecampioanei.



Legat de Teja, Rednic spune că acesta a greşit în momentul în care a acceptat imixtiunea patronului în deciziile ce privesc tactica, alcătuirea echipei sau schimbările.

"Când a semnat, (n.r. Mihai Teja) ştia ce îl aşteaptă. Ştie şi antrenorul care va veni. Este greu să lucrezi cu Gigi dacă nu ai rezultate. Dacă ai, atunci sunt sigur că poţi să îţi faci meseria de antrenor. Nimeni nu-ţi cere altceva.

(n.r. Marius Şumudică) E un antrenor foarte bun. Nu ştiu dacă e potrivit la FCSB, dar este un antrenor foarte bun. Sunt sigur că ar putea să lucreze şi cu Gigi.

(n.r. Teja) A învăţat multe din colaborarea noastră, dar un lucru nu a învăţat. Să îţi faci meseria. Dacă rişti şi pierzi, pierzi pe mâna ta. Nu pierzi pe mâna conducătorului, sau a directorului sportiv. (Dar dacă i se impune?) Atunci nu te duci... Şi eu am avut probleme. Puteam să fiu bine, mersi la Standard. Am luat o echipă care era la retrogradare şi am ajuns pe locul 4 şi ne-am calificat în preliminariile Europa League.

Dar pentru că patronul tot încerca să impună câţiva jucători şi eu nu am fost de acord, m-a sacrificat pe mine. Prefer aşa decât să nu mai ştii dacă e munca ta sau a patronului.Pierzi şi te dă afară, că dacă nu ai rezultate, nu te ţine nimeni şi atunci zici: ce prost am fost. Eu voiam să fac ceva şi m-am luat după patron...
", a declarat Mircea Rednic într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: rednicdinamoteja 

viewscnt
Articole similare