Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic, un nou avertisment pentru Sorescu: "Am obosit să mă rog de el. Prefer să bag un puşti!"

Rednic, un nou avertisment pentru Sorescu: "Am obosit să mă rog de el. Prefer să bag un puşti!"

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic (59 de ani), antrenorul lui Dinamo, a lansat un nou avertisment public la adresa lui Deian Sorescu (24 de ani). "Puriul" a anunţat că va avea o nouă discuţie cu fotbalistul, care îşi doreşte să plece de la echipă, iar Rednic l-a arătat cu degetul pentru că a încercat doar să nu greşească şi nu s-a zbătut prea mult.

Rednic, un nou avertisment pentru Sorescu: "Am obosit să mă rog de el. Prefer să bag un puşti!"

Dinamo a obţinut prima victorie din 2 august încoace. "Câinii" au învins pe Chindia, scor 1-0 în Ştefan cel Mare, dar la finalul meciului Mircea Rednic a avut şi nemulţumiri. Antrenorul l-a luat din nou în colimator pe Deian Sorescu, pe care l-a acuzat iar că nu se implică mai mult.

Rednic a fost nemulţumit că Sorescu a încercat doar să nu greşească, a jucat la alibi, şi a anunţat că s-a săturat să se roage de fotbalistul timişorean. "Puriul" e gata să renunţe la Sorescu şi să bage mai degrabă un puşti care să dea mai mult măcar ca efort fizic.

"Deja am obosit să mă rog de el să joace până va pleca. I-am şi spus: Dacă nu pleci? Trebuie să ai relaţii bune cu cei de aici, dovadă sunt Filip, Torje. Suporterii nu te uită. Azi nu l-am înţeles. A încercat doar să nu greşească, nu mai mult. O să vorbesc cu el să văd dacă vrea mai mult, dacă nu prefer să bag un puşti", a spus Mircea Rednic, la flash-interviu.

Dinamo - Chindia 1-0, în Liga 1

Dinamo a obţinut a treia victorie în Liga 1 Casa Pariurilor, prima după 15 etape, luni, când a reuşit să învingă Chindia Târgovişte, scor 1-0, în runda IX.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Carp, în minutul 62.

În minutul 83, Daniel Popa a trimis în bară o loviturp de la 11 metri.

Dinamo: Iliev - Gluhakovic, Pinto, Grigore (Popa '46), Kainourgios - Răuţă - Carp, Borduşanu (Amzar '77) - Sorescu (Ehmann '85), Ivanovski, Vestenicky (Itu '46x). Antrenor: Mircea Rednic
Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Iacob, Roumpoulakou (Corbu '46)- Neguţ, Dulca, Popadiuc (Stoian '76), Jipa (Matiş '76)- Popa, Florea. Antrenor: Emil Săndoi

Cartpnaşe galbene: Răuţă '71, Iliev '83 / Celea '54, Dulca '89

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de Mircea Grigoriu şi Florin Neacşu. Rezervă a fost Andrei Antonue, iar observator Eduard Dumitrescu.

Primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, un meci mai puţin, FCSB - 43 de puncte, FC Voluntari - 33 de puncte, Rapid - 31 de puncte, CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani, câte 30 de puncte.

Dinamo este penultima în clasament, cu 12 puncte, iar Chindia este pe 11, cu 19 puncte.


 

Afla mai multe despre: dinamorednicsorescu 

viewscnt
Articole similare