Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reducere 50%! Un mega transfer al celor de la Real Madrid, costă acum de două ori mai puţin. Scădere incredibilă de cotă

Reducere 50%! Un mega transfer al celor de la Real Madrid, costă acum de două ori mai puţin. Scădere incredibilă de cotă

Real Madrid

Comentarii

Considerat în 2014 unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, James Rodriguez nu traversează cel mai bun moment al carierei sale.

Cota de piaţă a columbianului a scăzut dramatic în acest moment, cu 50%. Când Real Marid l-a cumpărat îm 2014, într-un moment în care James impresionase la Cupa Mondială şi devenise cel mai bun marcator al competiţiei, starul naţionalei Columbiei era cotat la 80 de milioane de euro. Atât a şi plătit Real Madrid pentru el, iar la finalul primului sezon, suma părea justificată.

Cariera lui Rodriguez a luat-o însă din acel moment în jos. Debarcarea lui Carlo Ancelotti de la Real Madrid a cântărit enorm,iar James nu şi-a găsit locul nici cu Rafa Benitez,nici cu Zinedine Zidane.

După un împrumut la Bayern Munchen, Rodriguez a revenit pe Bernabeu, dar a ajuns acum să coste doar 40 de milioane de euro.

Presa spaniolă şi cea engleză scriu că Wolverhampton ar vrea să le plătească pentru a-l achiziţiona definitiv la finalul actualei stagiuni. 

Afla mai multe despre: james rodriguez 

viewscnt
Articole similare