Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Refuz dureros! Antrenorul care a scris istorie la FCSB îl respinge pe Gigi Becali: „Nu! Veneau telefoane”. Dezvăluiri de ultimă oră

Refuz dureros! Antrenorul care a scris istorie la FCSB îl respinge pe Gigi Becali: „Nu! Veneau telefoane”. Dezvăluiri de ultimă orăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, atacă un nou titlu în Liga 1 cu Dinu Todoran, după ce s-a lovit de mai multe refuzuri în această vară. Omul de afaceri nu s-a înţeles cu Marius Şumudică şi nici cu Nicolae Dică, iar pe viitor nu ar avea nici varianta Constantin Gâlcă, cel care a transmis un "nu" răspicat.

Constantin Gâlcă (49 de ani) e ultimul antrenor care a adus performanţele pe care Gigi Becali le doreşte la FCSB. În 2015, echipa a cucerit campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii, dar fostul mijlocaş al naţionalei României a fost îndepărtat. La şase ani distanţă, Gâlcă a vorbit, într-un interviu acordat Telekom Sport, despre mandatul care a durat un singur an la echipa din Berceni. 

Antrenorul care refuză revenirea la FCSB: "Nu! Pe mine nu mă deranjau telefoanele. Nu te obliga nimeni, tu luai deciziile"

De altfel, Gâlcă e ultimul antrenor care a cucerit titlul cu FCSB. El a recunoscut că a primit indicaţii, dar că deciziile i-au aparţinut pe teren. "Pentru mine a fost o experienţă, până la urmă s-a terminat cu bine, am avut acel timp necesar să termin anul, pentru mine era foarte important. Dar nu pot spune mai mult, pentru că un antrenor, ca să se dezvolte, trebuie să ia decizii, să fie el cel care decide tot timpul. Am avut mult timp posibilitatea asta, normal că acum nu trebuie să ascundem că mai veneau telefoane, mie mi se transmitea, dar nimic mai mult. Fiecare poate să accepte ce vrea el şi ce-şi doreşte, dar noi antrenorii trebuie să fim mult mai respectaţi", a spus tehnicianul care s-a despărţit în această vară de Vejle, din Danemarca. 

Costel Gâlcă îl refuză pe Gigi Becali, după ce finanţatorul FCSB l-a şters de pe listă

Înainte de a-l numi pe Todoran principal la FCSB, Gigi Becali a fost întrebat dacă Gâlcă este o soluţie pentru banca tehnică. Finanţatorul a respins din prima varianta şi a explicat de ce. 

Nici fostul selecţioner al României U17 nu-şi mai doreşte să revină. "(n.r. - Vă mai întoarceţi la FCSB? Nu! Pe mine nu mă deranjau telefoanele, după aceea dacă... Nu te obliga nimeni, tu luai deciziile. Am auzit declaraţiile date că n-am făcut ce trebuia la Iaşi. Cred că dacă era doar ce a fost la Iaşi, era bine (n.r. - râde).

(n.r. - Cum era să primeşti telefon?) Nu e o problemă, aveam un lot de jucători, poate câteodată coincidea cu ceea ce gândeam eu, câteodată, nu. Dar la mine era altă situaţie. Cred, şi am spus de atâtea ori, Gigi Becali investeşte foarte mulţi bani şi, până la urmă, o să câştige şi campionatul, sper să se califice şi în Champions League, dacă se poate într-un viitor apropiat, pentru că investeşte foarte mult şi asta e adevărul, trebuie să recunoaştem", a mai spus Gâlcă pentru Telekom Sport. 

După ce a impresionat la FCSB, antrenorul a făcut pasul la Espanyol, club pentru care a evoluat ca jucător, apoi au urmat Al-Taawoun FC, Al-Fayha FC şi Vejle Boldklub.

Afla mai multe despre: gigi becaligigi becali fcsbcostel galcaconstantin galcacostel galca gigi becalicostel galca fcsb 

viewscnt
Articole similare