Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Refuz să fiu plătit din bani publici!" Gică Popescu şi-a explicat decizia de a renunţa la funcţia de consilier de stat. Cum va colabora cu Guvernul

"Refuz să fiu plătit din bani publici!" Gică Popescu şi-a explicat decizia de a renunţa la funcţia de consilier de stat. Cum va colabora cu Guvernul

Special

Comentarii

Gheorghe Popescu a fost eliberat, la cerere, din funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului şi numit consilier onorific, potrivit unor decizii ale premierului Viorica Dăncilă publicate marţi în Monitorul Oficial.

Fostul internaţional va colabora însă cu Guvernul Dăncilă, în calitate de consilier  onorific al premierului în domeniile promovării programelor de sport şi susţinerii proiectelor de dezvoltare a structurilor sportive, precum şi în legătură cu organizarea Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020.

Popescu şi-a explicat decizia prin faptul că nu dorea să fie plătit din bani publici şi va oferi consilere în mod benevol, aşa cum se va întâmpla şi în cazul colaboratorilor săi.

"Marţi, am solicitat Primului Ministru eliberarea din funcţia de consilier de stat şi mutarea în cea de consilier onorific în programul care vizeaza organizarea Campionatului European din 2020. Singurul motiv pentru care doresc să-mi desfăşor activitatea din această poziţie este că proiectul se leagă de pasiunea vieţii mele, fotbalul, şi refuz să fiu plătit din bani publici pentru contribuţia mea.



Atât eu, cât si consilierii pe care îi am in echipa mea, vom lucra benevol în cadrul acestui program, pentru ca este o onoare si ne face mare placere. Nu cred ca se poate gasi o motivatie mai mare decat aceea sa lucrezi pentru tara ta la un eveniment de o asemenea anvergura. Pentru a nu lasa loc interpretarilor, mi-am dorit sa va transmit aici pozitia mea oficiala"
, a anunţat Ghorghe Popescu pe pagina personală de Facebook.

Afla mai multe despre: gheorghe popescuguvernconsilier 

viewscnt
Articole similare