Experiențe împreună.
You are here:

Refuză Mircea Lucescu să se întoarcă la Rapid? Oferta neaşteptată pe care a primit-o de la un club din Europa

Refuză Mircea Lucescu să se întoarcă la Rapid? Oferta neaşteptată pe care a primit-o de la un club din Europa

Fotbal

Comentarii

Christian Constantin, preşedintele clubului elveţian Sion a declarat că este foarte interesat să lucreze cu reputatul tehnician român Mircea Lucescu (74 de ani), pe care şi-l doreşte ca mentor şi mâna sa dreaptă.

Mircea Lucescu este dorit la Sion!

Acesta şi-ar dori ca Il Luce să i se alăture cât mai repede la conducerea clubului care se află pe locul 7 în prima ligă din Elveţia, deoarece urmează să se decidă cu ce antrenor vor aborda a doua parte de campionat.

Informaţia a fost făcută publică de presa din Elveţia, care notează că singurul impediment în calea acestei mutări, bariera lingvistică, va fi uşor de păşit de experiementatul antrenor, care este un adevărat poliglot.

Ajuns la 74 de ani, Mircea Lucescu nu duce lipsă de oferte, după ce a încheiat aventura pe banca tehnică a echipei naţionale a Turciei. Ultima ofertă a venit din Brazilia, de la legendarul club Santos, însă antrenorul român a considerat că nu-şi poate lăsa familia la mii de kilometri distanţă.

  • FC Sion a cucerit două campionate ale Elveţiei, în istoria sa de 110 ani: ediţiile 1991/92, 1996/97

Primarul Sectorului 1 a anunţat că Mircea Lucescu vine la Rapid

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a anunţat că Mircea Lucescu a acceptat oferta de a veni la Rapid, după discuţii care s-au întins pe mai multe săptămâni. Fostul selecţioner al Turciei va ocupa funcţia de manager general şi Daniel Tudorache a anunţat că pe 13 ianuarie va începe treaba.

O să îl vedeţi şi pe Mircea Lucescu atunci când se vor întoarce, pe 13 ianuarie, mă refer la echipa Rapidului. (Oficial va fi?) Altfel nu avem cum. (Ce va face?) Îl aşteptăm şi vă va spune el. Dar cu siguranţă este cu inima lângă Rapid, aici a realizat marea performanţă împreună cu George Copos şi eu zic că trebuie să întoarcă ceva înapoi. Poate să vină ca orice. (Şi ca antrenor?) Nu, antrenor e Pancu. (V-aţi împăcat cu Pancu?) Au fost câteva divergenţe, dar au trecut. Din partea lui, că din partea mea.... E mai pătimaş, dar poate că aşa sunt sportivii de performanţă şi multă presiune”, a declarat Daniel Tudorache pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare