Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Refuză PSG şi Barcelona! Tonali şi-a ales următoarea destinaţie. Anunţul oficial făcut de Brescia

Refuză PSG şi Barcelona! Tonali şi-a ales următoarea destinaţie. Anunţul oficial făcut de Brescia

Serie A

Comentarii

Sandro Tonali (20 de ani) este considerat "noul Pirlo" de presa italiană şi deja granzii Europei vor să îl transfere. Conducătorul celor de la Brescia a anunţat următoarea destinaţie a fotbalistului.

Massimo Cellino, proprietarul clubului Brescia, a acordat un interviu pentru Corriere dello Sport în care a vorbit despre viitorul lui Sandro Tonali, jucător care deja a debutat în prima reprezentativă a Italiei. 

Potrivit spuselor lui Cellino, multe cluburi sunt interesate de el, însă Tonali şi-a decis viitorul şi va refuza echipe precum Paris Saint-Germain sau Barcelona şi preferă să joace tot la o echipă din Serie A. 

"Inter sau Juventus sunt echipele pe care le preferă. Napoli a făcut o ofertă de 40 de milioane de euro, de asemenea şi Fiorentina îl vrea, dar destinul său este scris deja. 

Nasser Al-Khelafi (n.r. - preşedintele lui PSG) mi-a scris că îl vrea la Paris, însă Tonali nu vrea să meargă în Franţa", a declarat Massimo Cellino pentru Corriere dello Sport. 

Cotat la 31,5 milioane de euro, Tonali a marcat un gol şi a oferit cinci assist-uri în acest sezon de Serie A. El mai are contract cu Brescia până în vara anului 2021. 

Afla mai multe despre: sandro tonaliinterjuventus 

viewscnt
Articole similare