Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regehcampf, declaraţie de dragoste pentru FCSB: ”Este singura echipă pe care aş putea să o antrenez în România!”

Regehcampf, declaraţie de dragoste pentru FCSB: ”Este singura echipă pe care aş putea să o antrenez în România!”

FCSB

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf s-a alăturat proiectului iniţiat de fostul lider al Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă.

Fanii şi-au dat mâna să salveze două dintre cluburile de tradiţie din Liga 1, Dinamo şi FCSB.

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord în trecut, a fondat Asociaţia ”Salvaţi Steaua” şi a susţinut o conferinţă de presă în care a fost însoţit printre alţii şi de Laurenţiu Reghecampf, fost antrenor la FCSB şi jucător al echipei Steaua:

”Aici vorbim de două echipe importante din fotbal, de fapt cele mai importante echipe din fotbalul românesc, iar fanii joacă un rol foarte important. Ce s-a întâmplat şi s-a produs această ruptură şi probabil că oamenii vor să ştie adevărul şi de ce s-a întâmplat acest lucru. Eu am antrenat, am şi jucat. Şi am jucat la aceeaşi echipă. Este foarte dificil să pleci de la Steaua, să te întorci în campionat la FCSB. Eu cred că este un lucru foarte important ca fanii să fie alături de echipă şi cred că e foarte important să ştie unde merg. Pentru că au fost momente când aveam 2-3000 de oameni la stadion. Nu am avut fani.Eu am prins perioada şi cu 50 de mii, dar am prins şi perioada când aveam câteva mii de oameni. Adică era foarte dificil, era o perioadă foarte dificilă pentru jucători.Pentru mine este acelaşi lucru, este Steaua” a mărturisit Laurenţiu Reghecampf.

El a făcut o declaraţie de dragoste pentru echipa lui Gigi Becali: ”Dacă mă întorc în fotbalul românesc, singura echipă pe care aş putea să o antrenez este Steaua.Am jucat în Ghencea şi am şi antrenat în Ghencea” a mărturisit unul dintre cei mai de succes antrenori din istoria recentă a clubului.

La fel ca şi suporterii săi, Reghecampf vrea să vadă FCSB pe Ghencea: ”Clar este un lucru foarte important pentru fani să ştie că echipa se întoarce în Ghencea, în primul rând pentru ei, pentru amintirile pe care le au în Ghencea. Este foarte important.Este foarte greu să mergi pe Naţional Arena, un stadion foarte frumos câd mergi şi joci cu echipe mari şi ai nevoie de 50 de mii de oameni, este un lucru strategic să ai cât mai mulţi oameni, dar să joci etapă de etapă în Ghencea cred că lucrul ăsta i-ar bucura cel mai mult pe fani” a mai spus Laurenţiu Reghecampf, actualmente antrenor la Al Wasl.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare