Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Regele”, dorit la naţională chiar şi de rivalii din Liga 1: ”Aş fi fost de acord să antreneze Farul şi să fie şi selecţioner. E definiţia corectitudinii Hagi” | EXCLUSIV

”Regele”, dorit la naţională chiar şi de rivalii din Liga 1: ”Aş fi fost de acord să antreneze Farul şi să fie şi selecţioner. E definiţia corectitudinii Hagi” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi nu a putut da curs ofertei din partea FRF, întrucât este acţionar la Farul Constanţa.

Odată cu plecarea lui Mirel Rădoi, oficialii FRF au întocmit o listă cu 12 candidaţi pentru înlocuirea sa, primul nume propus fiind cel al lui Gică Hagi.

”Regele” a fost primul cu care au negociat oficialii FRF, însă acesta nu a putut da curs ofertei de a prelua echipa naţională, întrucât este patronul Farului Constanţa.

Din această cauză, ar fi putut exista acuzaţii cum că antrenorul dobrogenilor ar fi făcut selecţia în favoarea propriei echipe.

Însă, MM Stoica este convins că Gică Hagi nu ar fi fost capabil de acest lucru, întrucât este ”definiţia corectitudinii”.

Managerul general al FCSB a clarificat că şi fiind rivali în campionat, el tot pe ”Rege” l-ar fi dorit pe banca selecţionatei României.

Gică Hagi, dorit la naţională chiar şi de rivalii din Liga 1

Hagi era singurul om pe care eu... noi suntem rivali cu Hagi în campionat, eu aş fi fost de acord să rămână să antreneze Viitorul (n.r. Farul) şi să fie şi selecţioner.

Că au fost destule cazuri, era o situaţie specială, dar să fii şi proprietar, şi să fii şi selecţioner, e un pic mai delicată situaţia şi nu ştiu cât timp ar fi avut Hagi.

Ar fi fost cea mai bună variantă, clar! Poate altcineva s-ar fi gândit cum să obţină un avantaj pentru clubul lui, nu şi Hagi. Hagi e prea corect cu fotbalul şi cu viaţa.

Când e vorba de Hagi lucrurile se văd altfel, pentru că Hagi e prea corect. Hagi e corect, e definiţia corectitudinii, nu ar fi făcut nimic altceva decât să facă selecţia”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Gică Hagi a mai pregătit echipa naţională pentru patru meciuri, ratând calificarea la Campionatul Mondial din 2002, la baraj, împotriva Sloveniei.

În prezent antrenor la Farul Constanţa, echipa ”Regelui” ocupă poziţia a şasea în Liga 1, cu 32 de puncte, le egalitatea cu ocupanta locului şapte, Rapid.

Afla mai multe despre: gică hagi 

viewscnt
Articole similare