Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regele e fericit: ”O seară perfectă!”. Gică Hagi îşi laudă echipa după victoria cu Rapid: ”Magie!”

Regele e fericit: ”O seară perfectă!”. Gică Hagi îşi laudă echipa după victoria cu Rapid: ”Magie!”

Farul Constanța

Comentarii

Echipa Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 7-2, formaţia Rapid Bucureşti, în primul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii.

Regele e fericit: ”O seară perfectă!”. Gică Hagi îşi laudă echipa după victoria cu Rapid: ”Magie!”

Rapid a suferit o umilinţă inexplicabilă la Ovidiu, unde a fost învinsă categoric de Farul, cu 7-1. Gazdele au deschis scorul foarte rapid, după ce în startul partidei Mazilu a căzut în careu în urma unui contact cu portarul Moldovan şi arbitrul Cătălin Popa a dictat penalti. A executat Alibec şi a înscris. Tudor Băluţă a majorat scorul în minutul 23, apoi Alibec a trimis în bară (min. 27) şi din corneul care a urmat, Băluţă a făcut 3-0. Golul al patrulea a căzut în minutul 45, la o greşeală a lui Săpunaru, când Alibec a reuşit şi el dubal. 4-0 pentru Farul scorul pauzei.

Rapid a părut că poate reintra în joc în minutul 58, după golul lui Săpunaru, însă în minutul 61 Alibec a înscris din nou, făcând tripla. Au mai venit două goluri înscrise de Louis Munteanu în minutele 74 şi 77 şi dezastrul giuleştenilor a fost complet.

În minutul 84 Kevin Boli a comis henţ în careu şi arbitrul a dictat penalti pentru Rapid. Dugandzic a transformat şi a redus din diferenţă, stabilind scorul final.

Gică Hagi e un antrenor fericit după victoria mare împotriva Rapidului. 

”O seara perfectă! Am pregătit meciul foarte bine din toate pucntele de vedere. Ei au venit pe sus aşa după alea două victorii pe care le-au obţinut. Am văzut defectele lor. Pentru mine toată echipa, Denis, Artean, apărarea a jucat bine. Toţi. Atacanţii au făcut o presiune incredibilă. Dar toate durează o zi în fotbal. Mâine trebuie să revenim cu picioarele pe pâmănt. Pentru Mutu e greu, dar e meritul nostru.

Tot ce am pregătit a fost la nivel perfect, magic. Trebuie să vedem, avem două zile libere, dar după trebuie să pregătim iar meciul următor. Larie a avut ceva şi inainte de meci, era să nu joace, vom vedea. Nu e problemă, eu trebuie să găsesc variante, nu mă plâng niciodată. Presiune există pentru toţi. Vom vedea”, a declarat Hagi după meci. 

Farul este pe locul 1 în play-off-ul Superligii, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid are 34 de puncte şi ocupă locul 5.

”Trebuia să se gândească că aici nu e mobilă! E fotbal”. Dan Şucu, tras la răspundere după umilinţa cu Farul | EXCLUSIV

Echipele care au evoluat:

  • FARUL: Aioani - D. Kiki, Larie (K. Boli 56), Artean, Borza (Sîrbu 68) - T. Băluţă (Doukoure 45), Nedelcu, Grameni – Alibec (Sali 68), L. Munteanu, Mazilu (Mateus Criciuma). ANTRENOR: Gheorghe Hagi
  • RAPID: H. Moldovan - R. Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Kait, Al. Albu (P. Iacob 79), Al. Ioniţă II (Emmers 29) – Sefer (Pănoiu 45), Dugandzic, Funsho Bamgboye. Antrenor: Adrian Mutu

Afla mai multe despre: gica hagifarul 

viewscnt
Articole similare