Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf a schimbat obiectivul echipei! ”Trebuie să fim bucuroşi că am câştigat un punct! Suntem realişti. Ne gândim la play-off.”

Reghecampf a schimbat obiectivul echipei! ”Trebuie să fim bucuroşi că am câştigat un punct! Suntem realişti. Ne gândim la play-off.”
Comentarii

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu UTA, în etapa a XX-a a Ligii 1.

Hora a fost eliminat, în minutul 90+4, pentru lovirea lui Papp, într-un moment în care balonul nu era în zona celor doi jucători. Oltenii au ajuns la a şasea etapă consecutivă fără victorie, iar antrenorul echipei din Bănie a avut un discurs sincer la sfârşitul meciului.

Chiar dacă etapele trecute ”Reghe” susţinea că se gândeşte la titlu, după meciul cu UTA a schimbat obiectivul echipei, iar acesta este calificarea în play-off. 

”Trebuie să fim bucuroşi că am câştigat un punct! Suntem realişti. Ne gândim la play-off.”

”Dezamăgire mare pentru jocul pe care l-am practicat. Am fost foarte slabi din toate punctele de vedere. Cred eu că trebuie să fim bucuroşi că am câştigat un punct în seara asta. Şi aici mă refer la duelurile 1-1. Au fost mult superiori nouă astăzi. Nu ştiu de ce. Am avut şi o şedinţă scurtă cu jucătorii după meci. Schimbările pe care le-am făcut nu au adus absolut nimic în plus. Mai mult, aveam impresia că jucăm cu fotbalişti în minus. 

Este păcat că ultimul meci jucat acasă s-a terminat aşa. Mă gândeam la o altă prestaţie a jucătorilor. Altă ambiţie. Altă determinare, fiind ultimul meci alături de fani, să terminăm cu o victorie şi un meci bun. Din păcate, terminăm cu un gust amar şi trebuie să ne gândim foarte bine ce este de făcut pe viitor. 

Nu este o criză. Nu îi putem spune o criză, dar lipsesc jucători importanţi. Jucătorii care vin nu reuşesc să ţină nivelul şi să joace la nivelul la care am jucat noi. Să avem viteză, să avem agresivitate, să avem o construcţie bună din spate. Nu putem să ieşim din apărare. Nu reuşim să ieşim cu mingi scurte, cu pase. Sunt jucători cărora le este foarte frică să iasă la minge. Lucrul ăsta se vede cu ochiul liber. Nu aveţi nevoie de mine să vă explic eu. Pentru mine, frustrarea este mare pentru că toţi jucătorii fac parte din lot şi ar trebui să se ridice la nivelul pe care îl dorim, pentru că de asta au fost aduşi.

Trebuie să mergem la Mediaş să câştigăm. Trebuie să punem osul la bătaie. Vom avea o perioadă de pregătire. Vom încerca să ridicăm nivelul, cu siguranţă. Vom încerca să îi refacem pe cei accidentaţi. Avem multe probleme.

În momentul de faţă, noi trebuie să ne gândim la play-off. Ăsta este obiectivul nostru. Trebuie să fim realişti, nu avem cum să încercăm să vorbim în faţa dumneavoastră ceea ce nu e real. La ce s-a jucat astăzi şi ce a fost pe teren, nu avem cum să vorbim despre aşa ceva. Veţi vedea ce va fi din iarnă, mai avem o etapă şi trebuie să mergem să câştigăm meciul”, a spus Laurenţiu Reghecampf, la finalul partidei.  

Primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, FCSB - 43 de puncte, FC Voluntari - 34 de puncte, Rapid - 31 de puncte, CS Universitatea Craiova - 31 de puncte şi FC Botoşani - 30 de puncte.

UTA ocupă locul 8, cu 27 de puncte, după Farul, 29 de puncte, şi la egalitate cu FC Argeş, de pe locul 9.

Afla mai multe despre: craiova-laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare