Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf a vrut să transfere un român la Al Wasl: ”Pretenţiile au fost prea mari!” EXCLUSIV

Reghecampf a vrut să transfere un român la Al Wasl: ”Pretenţiile au fost prea mari!” EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf l-a vrut pe Nicolae Stanciu la echipa sa, Al Wasl

Laurenţiu Reghecampf a vrut să-l transfere la echipa sa pe Nicolae Stanciu, în momentul în care internaţionalul român a vrut să plece de la Al Ahli, formaţia la care evolua la acea vreme:

”În momentul când m-am gândit la Nicuşor, m-am gândit că aveam nevoie de poziţia respectivă, iar în momentul respectiv nu exista alt jucător care să mă gândesc că poate să facă diferenţa în ţările arabe,  plus că jucase împotriva echipei mele, a marcat un gol foarte frumos, oamenii îl cunoşteau, îmi era mult mai la îndemână, doar că pretenţiile celor de la Al Jeddah au fost foarte mari şi nu am putut să facem transferul” a mărturisit Reghecampf, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Nicolae Stanciu este cotat în prezent la 3.2 milioane de euro. El a plecat de la Al Ahli la Slavia Praga, acolo unde a maract 3 goluri şi a reuşit 8 pase decisive în actuala stagiune.

Antrenorul lui Al Wasl confirmă că pe viitor există posibilitatea să mai transfere în campionatul din Emiratele Arabe Unite şi alţi fotbalişti români: ”Cu siguranţă că există şanse, de ce nu?” a mai spus Reghecampf pentru Telekom Sport.

Reghecampf este antrenor la Al Wasl, acolo unde a strâns deja 38 de meciuri. A câştigat 16 dintre ele şi a remizat în alte şapte. 60 de goluri a marcat Al Wasl sub comanda antrenorului român, care are o medie de 1.45 puncte câştigate pe meci.

Afla mai multe despre: reghecampf 

viewscnt
Articole similare