Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf: ”Avem doi jucători accidentaţi”. Probleme de lot la Universitatea Craiova pentru duelul cu Sepsi

Reghecampf: ”Avem doi jucători accidentaţi”. Probleme de lot la Universitatea Craiova pentru duelul cu Sepsi
Comentarii

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a prefaţat duelul cu Sepsi şi a detaliat ce probleme de lot are în vederea acestui meci.

Universitatea Craiova se va duela cu Sepsi sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 21:30, în etapa a noua din Superliga României.

Probleme de lot la echipa lui Reghecampf: ”Avem doi jucători accidentaţi”

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre problemele de lot pe care le are în vederea acestui meci.

Ştefan Baiaram şi macedoneanul Gjoko Zajkov s-au accidentat şi vor lipsi. Totuşi, oltenii speră să obţină prima victorie după eşecurile cu Farul şi FCSB.

”Va trebuie să avem o altă atitudine, va trebui să avem un alt joc şi să încercăm împreună cu fanii să câştigăm. Suntem obligaţi pentru că suntem într-o situaţie neplăcută.

Nu ne-am închipuit că putem să pierdem două meciuri la rând, chiar dacă adversarii au fost Farul şi FCSB.

Am mare încredere în jucători, sunt sigur că nici ei nu sunt mulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat şi cu siguranţă atitudinea lor va fi alta.

Este şi una dintre echipe care are meciuri mai puţin disputate, am analizat cele două partide pe care le-am pierdut şi nu am văzut foarte multe lucruri pozitive.

Avem şi doi jucători care nu vor putea participa la meci, accidentarea lui Zajkov de la echipa naţională şi accidentarea lui Baiaram.

Nu vom putea juca cu ei, nici măcar nu ştim exact care va fi perioada lor de refacere. Sper ca ceilalţi jucători care vor intra pe teren să aibe o atitudine bună”, a declarat Reghecampf, înainte de meci.

Universitatea Craiova se află pe locul patru cu 14 puncte, după primele opt etape din Superligă, în timp ce Sepsi se situează pe a şasea poziţie cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfcraiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare