Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf, despre meciul cu UTA: "Jucăm acasă, trebuie să câştigăm. Ne dorim prima poziţie, dar acum suntem foarte departe. Important e să ajungem în play-off"

Reghecampf, despre meciul cu UTA: "Jucăm acasă, trebuie să câştigăm. Ne dorim prima poziţie, dar acum suntem foarte departe. Important e să ajungem în play-off"
Comentarii

Tehnicianul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că meciul cu UTA Arad de marţi trebuie câştigat. El a spus că obiectivul echipei este accederea în play-off, deşi îşi doreşte prima poziţie.

"Jucăm acasă, trebuie să câştigăm. sper să avem şi aportul jucătorilor care nu au evoluat la Voluntari. Avem nevoie de cele trei puncte, de multă muncă, seriozitate. Ce am vorbit cu jucătorii şi am lucrat, mă face să fiu pozitiv. Sunt supărat dar şi motivat. Jocurile nu au fost slabe, au fost simple greşeli pe care nu trebuie să le facem. Suntem foarte departe de primul loc, ne luptăm pentru un loc în play-off. Ştim că nu asta este valoarea noastră, sperăm că pe viitor echipa va creşte mult mai mult. Nu mai discut de arbitraj, dar sper să nu ne mai afecteze. Menirea mea este să antrenez echipa., nu să comentez arbitrajul. Nu ştiu ce s-a discutat la CCA, l-am mânia pe Dumnezeu dacă nu am discuta de faze din campionatul României. Este penibil să vin mereu să vă spun ce ne dorim, important este să ajungem în play-off. Ne dorim prima poziţie, dar acum suntem foarte departe. Nu facem un pas în spate, dar important este să ajungem în play-off", a declarat Reghecampf într-o conferinţă de presă.

Meciul Universitatea Craiova - UTA Arad va avea loc, marţi, de la ora 20.30, în etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Înaintea acestui meci, craiovenii ocupă locul 5, cu 30 de puncte, iar UTA este pe locul 9, cu 26 de puncte.

Afla mai multe despre: regehecampfu craiovautaliga 1 

viewscnt
Articole similare