Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf îl pune la colţ pe Dică în războiul cu Alibec: "Tu ca antrenor nu poţi să faci aşa ceva niciodată!"

Reghecampf îl pune la colţ pe Dică în războiul cu Alibec: "Tu ca antrenor nu poţi să faci aşa ceva niciodată!"

FCSB

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a câştigat două titluri de campion cu FCSB, dar acum antrenează în Emiratele Arabe Unite la Al Wahda. Tehnicianul a vorbit pentru prima dată despre situaţia din acest moment de la FCSB şi crede că Dică are o parte din vină în relaţia cu Denis Alibec.

"Fiecare antrenor trebuie să aibă rol de psiholog. Şi să aibă răbdare. Alibec este un jucător de valoare, dar este capricios. Nu este deloc OK să dai răspunsuri pentru jucători pe la televizor. Discuţiile astea trebuie să fie între patru, şase, opt ochi. Discuţiile la televizor nu le văd normale la un antrenor, mai ales când vorbeşti de echipa ta şi de jucătorii tăi. Nu-l critic pe Dică şi nu-i iau apărarea lui Alibec, dar eu n-aş putea niciodată să-i răspund unui jucător la TV.

Dacă aş avea ceva de spus, l-aş chema la mine în birou şi aş vorbi pe faţă lucrurile. Dică poate are o tactică, pe care a făcut-o cu Gigi.  Dar eu ştiu sigur un lucru, că Alibec e un bun al clubului, în care s-au investit bani şi Gigi îşi doreşte să-şi întoarcă investiţia. Nu o să-l dea nimeni pe Alibec afară sau gratis pe undeva. De asta să fiţi siguri", spune Reghecampf într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfsteauafcsbdicaalibec 

viewscnt
Articole similare