Experiențe împreună.
You are here:

Reghecampf le cere oltenilor să profite de situaţia prin care trece CFR: "Un meci foarte dificil, dar trebuie să profităm"

Reghecampf le cere oltenilor să profite de situaţia prin care trece CFR: "Un meci foarte dificil, dar trebuie să profităm"

U Craiova

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Craiovei, a vorbit la conferinţa de presă dinaintea derby-ului cu CFR Cluj, din Liga 1.

Reghe consideră că partida va fi foarte dificlă, chiar dacă CFR vine după două înfrângeri la rând în toate competiţiile, dar le cere jucătorilor săi să încerce să profite de situaţia în care se află campioana. Oltenii sunt gata să dea totul pe teren, la Cluj, pentru a scoate punct sau puncte.

"Va fi un meci foarte dificil pentru noi. Jucăm cu echipa campioană, jucăm cu o echipă puternică, foarte bine organizată, cu jucători de valoare.

Meciul din Conference League nu îl putem compara cu un meci de campionat. Sunt alte ambiţii, alte interese.

Noi trebuie să profităm de acest moment, ei venind după două meciuri pierdute, sperăm să profităm de acest moment şi să reuşim să câştigăm punct sau puncte.

Trebuie să mergem concentraţi, trebuie să fim pregătiţi pentru un meci de luptă, un meci cu echipa campioană", a spus Laurenţu Reghecampf, la conferinţa de presă.

Meciul CFR Cluj - U Craiova se joacă luni, 20 septembrie, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

viewscnt
Articole similare