Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf le va plăti cu aceeaşi monedă celor de la Sepsi după intrările dure din ultimele întâlniri directe: ”O să fim la fel de agresivi”

Reghecampf le va plăti cu aceeaşi monedă celor de la Sepsi după intrările dure din ultimele întâlniri directe: ”O să fim la fel de agresivi”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova va primi vizita lui Sepsi, luni seara, de la ora 21:00.

Universitatea Craiova se va duela cu Sepsi luni seara, de la ora 21:00. Băieţii lui Leo Grozavu vor face vizita pe Oblemenco, unde vor spera să mai spele din ruşinea începutului de sezon. O formaţie cu pretenţii de play-off, Sepsi se află mai aproape de coada clasamentului decât de primele şase.

Cu şase puncte din şapte etape, covăsnenii se afla la egalitate cu Dinamo, formaţie ce a folosit majoritar jucători de echipă secundă. Echipa pregătită de Leo Grozavu a dezamăgit pe tot parcursul campionului şi nu s-a putut nici în Conference League, pierzând încă de la debutul său în competiţie.

Sepsi are o reputaţie ca o echipă agresivă, care joacă dur, făcând victime în întâlnirile directe cu Craiova. Astfel, Reghecampf plănuieşte să plătească cu aceeaşi monedă luni.

Reghecampf le va plăti cu aceeaşi monedă celor de la Sepsi

”(n.r. Sepsi joacă mereu agresiv şi vă accidentează jucătorii)Trebuie să jucăm şi noi la fel de agresiv, bineînţeles în limitele regulamentului. Fotbalul, în general, este un joc dur, deci nu ar trebui... Normal că există anumite atacuri pe care arbitrul le poate sesiza, dar atunci trebuie să ne ducem în altă direcţie.

Dar referitor la jocul de fotbal, eu sunt adeptul jocului bărbătesc, dur, la balon şi jucătorii nu ar trebui să se ducă în extremă, că am pierdut pentru că au jucat ceilalţi dur. Nu, la mine nu există”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: liga 1laurenţiu reghecampfsepsiuniversitatea craiovacraiova sepis 

viewscnt
Articole similare