Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf, mesaj către FRF: "Contra este naşul meu şi vorbeşte de mai multe ori la telefon cu Ana decât vorbesc eu!"

Reghecampf, mesaj către FRF: "Contra este naşul meu şi vorbeşte de mai multe ori la telefon cu Ana decât vorbesc eu!"

Echipa națională

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf nu a ajuns selecţionerul echipei naţionale după ce Andrei Vochin, consilierul preşedintelui, Răzvan Burleanu, a declarat că nu au ce să caute la Federaţie antrenori-impresari.

"Şi eu sunt antrenor-impresar? Vochin a spus mai multe lucruri atunci şi parcă a şi revenit asupra unor declaraţii. Ce treabă am eu cu impresarul? Fac eu transferuri? Ce treabă are Ana cu ce fac eu? Cosmin Contra este naşul meu şi vorbeşte de mai multe ori la telefon cu Ana decât vorbesc eu. Asta ce înseamnă, că şi despre el spun că e antrenor-impresar?! Sau mulţi oameni din fotbalul românesc care vorbesc cu Ana. Eu chiar nu am nicio treabă cu chestia asta.
 
Ana nu-mi spune mie de jucători sau de joc... S-a discutat foarte mult în presă pe marginea subiectului ăsta, şi Andrei Vochin a pornit anumite discuţii, dar le face degeaba. Fiecare antrenor când face o alegere o face pentru binele lui. Deci nu ai cum să te gândeşti să-l bag p-ăla că e al Anei. Când ajungi la echipa naţională trebuie să faci o selecţie corectă. Ca selecţioner poţi face greşeli din alt motiv, pentru că te vezi cu jucătorii o dată la 3 luni şi nu poţi să ştii care e starea lor sau ce probleme au", a spus Reghecampf într-un interviu publicat în Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: reghecampfcontraechipa nationalaanamaria prodanvochinselectieimpresar 

viewscnt
Articole similare