Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf prezentat la Universitatea Craiova: ”O experienţă nouă, la un club mare” Cum l-au convins oltenii să semneze

Reghecampf prezentat la Universitatea Craiova: ”O experienţă nouă, la un club mare” Cum l-au convins oltenii să semneze
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a fost prezentat în calitate de antrenor al CS Universitatea Craiova.

Laurenţiu Reghecampf a explicat motivele pentru care a ales să semneze cu Universitatea Craiova, dar a abordat încă din start şi returul cu albanezii de la Laci, după 0-1 în manşa tur:

”Sunt foarte bucuros. Este experienţă nouă, un club mare, care-şi doreşte ceea ce îmi doresc şi eu. Câştigarea campionatului, trofee. Începem cu un meci dificil, după înfrângerea din deplasare. Sunt sigur că jucătorii vor fi motivaţi, vor încerca să joace mult mai bine şi să uite ultimele două rezultate. Va fi un meci dificil. O să avem o şedinţă pe marginea acestui meci, trebuie să ne strângem, să încercăm să ne calificăm. Să pregătim cât mai bine, programul e foarte încărcat şi începutul nu a fost cel dorit la U Craiova” a spus Reghecampf, în conferinţa de presă de prezentare.

Totodată, antrenorul a subliniat că are o relaţie bună cu Mihai Rotaru, patronul formaţiei Universitatea Craiova: ”Relaţia dintre mine şi patron e o relaţie veche, suntem prieteni, am vorbit de foarte multe ori. Discutam mereu despre ceea ce se întâmplă la echipă. Când am antrenat în Arabia l-am avut şi pe Mitriţă la echipă, am discutat de foarte multe ori despre fotbal. Nici nu mai contează cum, ce... Se întâmplă câteodată lucruri pe care nu le ai pe hârtie sau în cap. Trebuie să fim pregătiţi.” a spus Reghecampf.

El a driblat în schimb elegant subiectul legat de fostul staff tehnic: ”Echipele care-şi doresc să câştige nu au timp. Ne-am înţeles, am bătut palma, vom fi împreună pentru doi ani de zile. Sunt adeptul unei pregătiri bune, sunt sigur că şi cei care au fost înaintea mea au făcut o pregătire foarte bună. Nu vreau să discut despre antrenorul care a fost înaintea mea. Vom încerca, împreună, sper să reuşim.” a mai adăugat noul antrenor al oltenilor.

Antrenorul a revenit asupra subiectului legat de meciul de joi: Bineînţeles că ar fi o mare ruşine. Nu e un dezastru, dar e un obiectiv pierdut. Noi încercăm să facem tot ce putem ca acest lucru să nu se întâmple. O să încercăm să facem totul pentru a câştiga meciul. Ar fi o bulină neagră pentru toată lumea de la U Craiova.”

În vârstă de 45 de ani, Laurenţiu Reghecampf a antrenat ultima dată Al Ahli. Ultima sa experienţă în românia a fost în 2017 pe banca FCSB-ului. Reghecampf este de două ori campion al României în sezoanele 2012-2013 şi 2013-2014, dar şi câştigător al Supercupei României şi al Cupei Ligii.

Tehnicianul a cucerit trofee şi în zona Golfului, pe banca tehnică a lui Al Wahda. De asemenea, cu Al Hilal a jucat o finală de Liga Campionilor Asiei.

Laurenţiu Reghecampf va debuta la CS Universitatea Craiova joi, 29 iulie, în meciul retur cu echipa albaneză Laci, în turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League.

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare