Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf sare în apărarea lui Markovic: ”Nu cred că a fost vinovatul principal de la naţională. Are toată susţinerea mea!”

Reghecampf sare în apărarea lui Markovic: ”Nu cred că a fost vinovatul principal de la naţională. Are toată susţinerea mea!”

Echipa națională

Comentarii

Jovan Markovic (20 ani) a fost chemat în premieră la echipa naţională. Mirel Rădoi l-a debutat char în primul meci, cu Islanda, 2-0.

Markovic a fost aspru criticat de oameni din fotbal pentru modul în care a evoluat în tricoul naţionalei.

Antrenorul Craiovei, Laurenţiu Reghecampf a sărit în apărarea tânărului jucător.

 

A fost criticat după ultima partidă. Dacă ne uităm la ultimul meci al echipei, nu cred că doar Markovic a fost vinovatul principal. Echipa nu s-a ridicat la nivelul jocului. Eu, în continuare, am încredere în Markovic.

 

E bun, e tânăr, saltul făcut e incredibil şi cred că Mirel Rădoi va miza pe jucătorii tineri şi bine face. Trebuie să-şi formeze o echipă, un nucleu cu care să meargă la bătaie în viitor.

 

Jucătorii tineri din România au fluctuaţii mari, dar, sper eu, prin valoarea loturilor ca acest lucru să nu se mai întâmple. Nu l-aş critica. Despre naţională nu vorbesc, nu e problema mea. Markovic e sănătos, iar din partea mea va avea toată susţinerea”, a declarat antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

 

Universitatea Craiova se pregăteşte de meciul cu Sepsi, programat luni, de la ora 21:00. 

Afla mai multe despre: markovicechipa naţionalămire radio 

viewscnt
Articole similare