Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf se sfătuieşte cu unul dintre cei mai bun antrenori din lume: "Vorbesc cu el"

Reghecampf se sfătuieşte cu unul dintre cei mai bun antrenori din lume: "Vorbesc cu el"
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf vrea să se perfecţioneze ca antrenor, iar pentru asta ia lecţii direct de la Pep Guardiola şi Mauricio Pochettino.

Antrenorul celor de la Al Wahda declară că ţine legătura cu doi dintre cei mai mari manageri din lume.

"Vorbesc cu Pochettino şi Guardiola. Guardiola a făcut recent cursuri de psihologie în State. De ce? Ca să înţeleagă şi mai bine jucătorii, cum să comunice şi mai eficient cu ei, cum să se facă şi mai bine înţeles. Guardiola, da! Pentru că e foarte dificil când ai numele pe care le are el în echipă. Cu cât sunt mai buni jucătorii, cu atât mai dificile devin lucrurile pentru antrenor. Sunt caractere foarte puternice şi au orgolii foarte mari. E valabil peste tot.

Cu atacanţii, spre exemplu, e cel mai dificil de lucrat. Pentru că ei sunt cei mai capricioşi din echipă. De ce? Pentru că sunt cei mai buni şi câştigă cel mai mult, iar ei ştiu asta şi profită, chiar şi la nivel inconştient, cumva. Eu îl am pe Matar, căpitan, care da goluri şi îmi câştigă meciuri. Şi care mai are şi ani buni de când e la Al Wahda. Am şase internaţionali la echipă, printre care şi ungurul Dzsudzsák, venit de la Bursaspor.

Trebuie să ştii cum să îi iei pe fiecare în parte, să îi faci să joace ce vrei şi să le protejezi şi orgoliile în acelaşi timp. Nu e chiar floare la ureche. Nu suntem chiar prieteni la cataramă, dacă la asta te referi. Dar vorbesc cu ei, da. Un antrenor învaţă lucruri mereu, chiar şi ei, uite! Dacă crezi că le ştii pe toate, ai eşuat ca antrenor", a spus Reghe în Fanatik

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfpep guardiolamauricio pochettino,  

viewscnt
Articole similare