Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf, sprijin pentru Adrian Mutu: ”Sunt sigur că va avea succes. A învăţat foarte mult în ultima vreme!”

Reghecampf, sprijin pentru Adrian Mutu: ”Sunt sigur că va avea succes. A învăţat foarte mult în ultima vreme!”
Comentarii

La doar 39 de ani, Mirel Rădoi are ca obiectiv calificarea naţionalei României la europeanul de anul viitor.

Lipsa de experienţă a selecţionerului i-a făcut pe mulţi oameni din fotbal să nu îi dea prea multe şanse la cârma primei reprezentative.

”Este un risc, dar este un risc pe care ţi-l asumi în momentul în care vrei să antrenezi. Este un risc întotdeauna, mai ales când nivelul echipei naţionale în momentul de faţă nu este unul foarte mare, trebuie să fim sinceri” spune Laurenţiu Reghecampf.

Mutu trebuie să continue munca lui Rădoi de la naţionala sub 21 de ani. Briliantul s-a descurcat excelent cu tineretul lui Al Wahda, pe care l-a pregătit în sezonul 2018-2019.

”A avut un an foarte bun, s-a bătut cu Al Ain la titlu până în ultimele etape, a învăţat foarte mult, este un antrenor tânăr care îşi doreşte să ajungă sus, dacă are răbdare şi îşi continuă drumul pe care l-a început în Emirate, sunt sigur că va avea succes” mai spune tehnicianul de la Al Wasl.

Mirel Rădoi (39 de ani) a fost numit în funcţia de selecţioner al echipei naţionale în luna noiembrie, dar nu a apucat să debuteze încă oficial pe banca tehnică a primei reprezentative. El vine după un parcurs entuziasmant la cârma reprezentativei de tineret a României.

Adrian Mutu (41 de ani) a fost numit la conducerea tehnică a naţionalei U21 în locul lui Mirel Rădoi. Experienţa sa de antrenor se rezumă la 11 meciuri pe banca formaţiei FC Voluntari şi la perioada petrecută la echipa de tineret a clubului Al Wahda.

Afla mai multe despre: adrian mutureghecampf 

viewscnt
Articole similare