Experiențe împreună.
You are here:

Reghecampf, transferul verii la U Craiova. Mingicarul adorat de fani discută venirea în Bănie

Reghecampf, transferul verii la U Craiova. Mingicarul adorat de fani discută venirea în Bănie

Liga 1

Comentarii

Universitatea Craiova vrea să-l aducă pe Alexandru Mitriţă, preferatul fanilor din Bănie.

CS Universitatea Craiova ar putea da o super lovitură pe piaţa transferurilor. Oltenii ar vrea să-l aducă înapoi în Bănie pe Alexandru Mitriţă, un jucător pe care Reghecampf îl cunoaşte bine şi despre care a vorbit în conferinţa de presă de după meciul cu FC Botoşani.

Noul tehnician al oltenilor a confirmat primele discuţii: ”Vedem, sunt discuţii. Îl cunosc foarte bine. L-am antrenat acum câteva luni în Arabia Saudită. E un jucător foarte bun, care ne-ar putea ajuta” a recunoscut Laurenţiu Reghecampf. 

Înfrângerea cu FC Botoşani l-a convins pe Reghecampf că Universitatea mai are nevoie de jucători: ”Lucrurile nu se pot face peste noapte. Un jucător care să aducă o anumită calitate echipei noastre trebuie să-l găseşti.  Avem mult de muncă, avem multe lucruri de făcut, avem foarte mulţi jucători cu calitate, dar probabil o să avem săptămâna aceasta nişte discuţii, să vedem ce o să putem să facem în anumite poziţii, pentru că mai avem nevoie de anumiţi jucători. a spus antrenorul.

De când a început noul sezon de Liga I, oltenii au înregistrat o victorie cu FC Argeş, scor 1-0 şi două înfrângeri cu FCSB, 0-4 şi una cu Botoşani, scor 1-2.

Mitriţă, adulat de fanii din Bănie

Cel mai apreciat jucători de către suporterii din Bănie în ultimii ani, Alexandru Mitriţă a jucat în Bănie între 2017 şi 2019, marcând în total 29 de goluri în 60 de partide pentru Universitatea Craiova.

Internaţionalul român este sub contract cu New York FC, formaţie pentru care a marcat de 18 ori în 49 de meciuri.

Reghecampf şi Mitriţă au colaborat în perioada în care antrenorul o pregătea pe Al Ahli, iar Mitriţă juca acolo.

viewscnt
Articole similare
Simona Halep nu suferă deloc după despărțirea de Darren Cahill. Ce face tenismena...