Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf, vorbe tăioase despre Chindia după victoria în faţa târgoviştenilor: ”Antrenează acest sistem, îşi ştiu nivelul”. Tehnicianul, înjurat de un fan după meci

Reghecampf, vorbe tăioase despre Chindia după victoria în faţa târgoviştenilor: ”Antrenează acest sistem, îşi ştiu nivelul”. Tehnicianul, înjurat de un fan după meci
Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit să câştige duelul cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, graţie golului marcat de Ivan în minutul 73.

Universitatea Craiova a reuşit să se impună împotriva Chindiei, în a 13-a etapă a Ligii 1. 1-0 au câştigat oltenii, graţie golului marcat de Ivan pe final de meci, după ce Nistor ratase un penalty în prima repriză. După victoria în faţăa târgoviştenilor, oltenii au urcat pe poziţia secundă în Liga 1.

După meci, Laurenţiu Reghecampf a vorbit frumos despre echipa lui Săndoi, deşi a dat de înţeles că nu respectă foarte mult stilul de joc al Chindiei. În plus, tehnicianul Universităţii a încurajat lumea să se vaccineze şi a vorbit despre un incident din finalul meciului, când a fost agresat verbal de un fan.

Laurenţiu Reghecampf, vorbe tăioase despre Chindia după victoria în faţa târgoviştenilor

O ocazie, un şut, o bară a Chindiei pe final de meci. Am avut multe şasne. Dacă marcam penalty-ul jocul se schimba total, îi obligam să iasă să joace fotbal, e foarte greu să joci impotriva unei astfel de echipe, nu zic negativ, fac foarte bine ce fac. E de lăudat acest lucru, antrenează acest sistem, îşi ştiu nivelul.

(n.r. ca executant de penalty) Au fost Ivan şi Nistor, ordinea la penalty, dar Ivan era cel faultat si de aia probabil a bătut Nistor. Se întâmplă să ratam, sperăm să găsim un jucător care să îşi asume. Am destui jucători la dispozişţie si voi juca cu cei mai în formă (n.r. la Baia Mare, în cupă).Roguljic e un jucător care mai are nevoie de pregătire.

Un suporter nervos, dar nu e problemă. Nu mă interesează. E urât când eşti înjurat şi când te gândeşti că oamenii de la tribuna VIP au asemenea vorbe la ei. Sper să nu se ia această hotătrâre (n.r. în legătură cu accesul fanilor pe stadion) pentru că încurajăm vaccinarea, majoritatea jucătorilor şi oamenilor de la club sunt vaccinaţi.

Nu cred că tre să se mai ajungă la ce a fost acum un an. Trebuie să existe o diferenţă între cei vaccinaţi şi nevaccinaţi, ne dorim să fim sănătoşi. Cel mai important pentru noi, mai ales în momentul de faţă, e să avem jucători sănătoşi”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: liga 1universitatea craiovachindia târgoviştechindia craiovalaurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare