Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Regina de la Nurburgring" a decedat la 51 de ani! Fosta prezentatoare Top Gear a pierdut lupta cu cancerul

"Regina de la Nurburgring" a decedat la 51 de ani! Fosta prezentatoare Top Gear a pierdut lupta cu cancerulgalerie foto

Diverse

Comentarii

Una dintre cele mai populare prezentatoare de motorsport din lume, Sabine Schmitz, a murit la 51 de ani. Ea era supranumită "regina" motosportului şi a colaborat, în trecut, cu celebra emisiune Top Gear.

Sabine Schmitz a decedat la 51 de ani

Sabine Schmitz, singura femeie care a câştigat turul de la Nurburgring Nordschleife (Germania), a pierdut lupta cu cancerul la 51 de ani, scrie Variety. Ea a câştigat acest tur din Germania, considerat unul dintre cele mai grele din lume, în 1996 şi 1997.

Pentru această performanţă, a fost numită "regina de la Nurburgring".

Galerie foto cu Sabine Schmitz

Schmitz a participat la emisiunea "Top Gear" de la BBC în 2004. Atunci, ea a testat o dubiţă pe pistă. Apoi, în 2016, a devenit prezentatoare şi l-a avut ca partener în acest show pe Chris Evans.

"Nurburgring a pierdut cea mai bună şoferiţă. A plecat dintre noi prea devreme, după o lungă suferinţă. Ne va fi dor de ea şi de firea ei veselă. Odihneşte-te în pace, Sabine", au transmis organizatorii turului din Germania.

Vestea morţii sale l-a impresionat şi pe celebrul prezentator de la "Top Gear" Jeremy Clarkson, care a scris pe Twitter un mesaj: "O veste teribilă despre Sabine Schmitz. O persoană atât de caldă şi care radia lumină".

Episodul următor al emisiunii "Top Gear", difuzat duminică la BBC, îi va fi dedicat.  

Galerie foto cu Sabine Schmitz

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sabine schmitz 

viewscnt
Articole similare