Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Regina Elisabeta a II-a şi ducii de Cambridge, alături de victimele incendiilor şi de pompierii din Australia. Barty, Kidman, Pink fac donaţii pentru cei afectaţi

Regina Elisabeta a II-a şi ducii de Cambridge, alături de victimele incendiilor şi de pompierii din Australia. Barty, Kidman, Pink fac donaţii pentru cei afectaţi

Diverse

Comentarii

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a alăturat mesajului ducilor de Cambridge, prinţul William şi Kate, care şi-au declarat sprijinul faţă de victimelor incendiilor şi al celor care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a celor aflaţi în dificultate în Australia.

"Continuăm să fim şocaţi şi profund întristaţi să auzim despre incendiile de vegetaţie care au distrug case, bunuri şi viaţa sălbatică de-a lungul Australiei. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt pentru oamenii şi comunităţile care sunt afectate de acest eveniment devastator. Transmitem condoleanţe familiilor şi prietenilor celor care şi-au pierdut viaţa în mod tragic şi bravilor pompieri care continuă să îşi rişte viaţa pentru a o salva pe a altora", este mesajul ducilor de Cambridge.  

La rândul ei, regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii a transmis sâmbătă un mesaj de condoleanţe guvernatorului general al Australiei, celui din Noul Wales de Sud, din Queensland, Victoria şi tuturor australienilor în care îşi exprimă "tristeţea profundă" faţă de situaţia dramatică din 

"Am fost profund întristată să aud despre incendiile de vegetaţie care continuă şi impactul lor devastator în multe zone din Australia. Mulţumirile mele sunt pentru serviciile de urgenţă şi către cei care îşi pun viaţa în pericol ca să ajute comunităţile. Prinţul Philip şi cu mine trimitem gândurile şi rugăciunile noastre tuturor australienilor care trec prin momente dificile", se arată într-un comunicat publicat de Palatul Buckingham.

Personalităţi, precum jucătoarea de tenis Ashleigh Barty, actriţa Nicole Kidman şi Pink, se mobilizează duminică şi lansează o strângere de fonduri sub formă de donaţii pentru pompierii şi victimele incendiilor care devastează Australia şi au dus la pierderea a 24 de vieţi umane. 

Australiana Ashleigh Barty, numărul unu mondial în tenis, a anunţat că va face o donaţie Crucii Roşii din câştigurile obţinute în turneul de la Brisbane pentru a ajuta victimele incendiilor. Câştigurile ei pot ajunge la 250.000 de dolari (în jur de 225.000 de euro). 

Cântăreaţa americană Pink s-a angajat sâmbătă, printr-un mesaj publicat pe Twitter, să doneze 500.000 de dolari americani, la fel ca actriţa australiană Nicole Kidman. "Susţinerea, gândurile şi rugăciunile familiei noastre îi însoţesc pe toţi cei afectaţi de incendii peste tot în Australia", a scris actriţa pe Instagram. 

Incendiile din Australia au provocat deja moartea a 24 de persoane. Zeci de alte persoane sunt date dispărute, mai mult de 1.300 de case au ars. O suprafaţă de două ori mai mare decât Belgia a ars. 

Afla mai multe despre: regina elisabeta a ii abartyaustraliaincendii australia 

viewscnt
Articole similare