Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Regina Europei" la drift a încântat la gala cu 1000 de invitaţi! "Mai aveam puţin şi plângeam, mai ales când am auzit prezentarea"

"Regina Europei" la drift a încântat la gala cu 1000 de invitaţi! "Mai aveam puţin şi plângeam, mai ales când am auzit prezentarea"
galerie foto

Sporturi

Comentarii

În deschiderea evenimentului de final de an organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, Alice, Sara şi Sorin Ene au urcat pe scenă şi au cântat „Deşteaptă-te, române!” . Gala lui Norris Măgeanu a fost una grandioasă, cu 1000 de invitaţi.

Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi-a premiat cei mai buni piloţi din 2023

„Suntem peste 1000 prezenţi în sală, sportivii care sunt premiaţi sunt în jur de 600 şi vor lua peste 1000 de premii. În 2023 am depăşit bariera lui 1000, 1000 de oameni în sala de festivităţi şi 1000 de premii”, a declarat Norris Măgeanu, preşedinte la Federaţia Română de Automobilism Sportiv, pentru Sportsnet.ro.

Norris Măgeanu, preşedintele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, a dezvăluit că pentru acest eveniment toată lumea din federaţie a muncit foarte mult. Norris a explicat şi de ce la fiecare Gală de final de an, dress codu-ul este black tie. 

„Este o ţinută de gală pe care am impus-o în ultimii ani şi care mi se pare că e ţinuta cea mai propice şi nimerită pentru acest tip de eveniment. Pentru toţi este o întâlnire un pic altfel, noi suntem obişnuiţi în combinezoanele de cursă, cu căşti pe urechi, aici este altceva suntem aceeaşi dar cumva ţinuta ne schimbă” --Norris Măgeanu, preşedinte Federaţia Română de Automobilism Sportiv. 

La Gala de la Politehnică, Alice şi Sorin Ene au arătat că ştiu să şi cânte, nu doar să piloteze maşinile de drift! Îmbrăcaţi în costume populare, „Regina Europei” la drift împreună cu tatăl şi sora ei mai mică, au cântat Imnul României.  

„A foarte bine. Înainte să intru pe scenă, sinceră să fiu, mai aveam puţin şi plângeam, mai ales când am auzit prezentarea. Până la urmă, totul a ieşit foarte bine” -Alice Ene, campioană europeană la drift.  

Mezina familiei, Sara, poveşteşte că nu a mai trăit asemenea momente. 

 „Înainte să intru pe scenă mi s-au muiat mâinile şi picioarele şi am început să am emoţii foarte mari. Mi-a bătut inima din ce în ce mai tare, dar după a fost bine” -Sara Ene.  

„Emoţiile ca şi descriere nu reprezintă nimic, au fost alte sentimente şi trăiri care au creat o încărcătură senzaţională. A fost o presiune fantastică, este un moment unic în viaţa unui om să interpretează imnul ţării sale” -Sorin Ene, pilot de drift.   

De la combinezoane, la costume şi rochii de seară 

Dress code-ul evenimentului a fost black tie, şi a fost respectat de toţi cei prezenţi. Doamnele au purtat rochii elegante, lungi şi strălucitoare, iar domnii costume negre la care şi-au asortat papioane şi cravate.  

Campioni europeni la juniori în 2023, fraţii Norbert şi Francesca Maior au venit cu mare plăcere la Gala Campionilor.  

„A fost un an emblematic şi acum  ne bucurăm de atmosfera de aici. Este o atmosferă festivă, se simte în aer şi faptul că vin sărbătorile este o atmosferă superbă. Ne bucurăm de acest eveniment şi ne amintim ce a însemnat 2023 pentru noi”-Norbert Maior, campion european de raliuri la juniori.  

Sora lui, Francesca a fost extrem de elegantă într-o rochie lungă.  

„Mă bucur să fiu şi în această rochie dar cu siguranţă mă simt mai confortabil în combinezoul de copilot. Purtăm aceste rochii doar o dată sau de două ori pe an, noi suntem mai mult în maşina de curse, cu hainele noastre speciale” -Francesca Mior, campioană europeană de raluri la juniori. 

Şi Natalia Jocsak, pilot de drift, a recunoscut că nu se îmbracă elegant de multe ori pe an! 

 „Destul de rar, nu este stilul meu, dar sunt o fată, cel mai des mă îmbrac aşa la evenimente, zile de naştere, nunţi” -Natalia Iocsak, pilot de drift.  

Domnic Marcu, cel care conduce o Tesla electrică în Campionatul de Viteză în coastă, a avut un an 2023 extraordinar. Dominc este şi instructor de ski la Azuga.  

„Anul acesta sezonul a început mai devreme. Şi eu am început activitatea la pârtie, aşa că voi fi prins până la primăvară cu pârtia, iar după, din nou la volan. Voi merge un sezon complet”- Dominic Marcu, pilot în Campionatul de Viteză în Coastă.  

Şi în acest an, la Gala FRAS, kartingul electric a fost reprezentat cu cinste de micuţii sportivi care au câştigat premii şi trofee, iar Robert Drăgan, promotorul kartingului electric în România a fost cel mai fericit.  

„Am câştigat nu mai puţin de 26 de cupe, este foarte important pentru mine că în sfârşit, uşor, uşor, viitorul este electric, sloganul nostru de acum 5 ani se dovedeşte din ce în ce mai preţuit în momentele acestea” -Robert Drăgan, promotorul kartingului electric în România.  

Micuţii de la karting electric au fost premiaţi de Irina Deleanu, şefa gimnasticii ritmice din România.  

 Galerie foto

Afla mai multe despre: federaţia română de automobilism sportivgala federaţia română de automobilism sportiv 

viewscnt
Articole similare