Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Regret că am ratat transferul la Real Madrid!” Adi Mutu a vorbit despre cele mai mari nereuşite din cariera de fotbalist

”Regret că am ratat transferul la Real Madrid!” Adi Mutu a vorbit despre cele mai mari nereuşite din cariera de fotbalist

Special

Comentarii

Adrian Mutu a împlinit 40 de ani pe 8 ianuarie, prilej cu care a acordat un interviu pentru mediagol.it. Printre altele, a vorbit şi despre cele mai mari dezamăgiri din cariera de fotbalist.

Mutu a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României şi a reuşit să impresioneze la echipe precum Inter, Parma, Chelsea, Juventus sau Fiorentina. Dar spune că a avut parte şi de dezamăgiri. Una dintre ele este că n-a reuşit să câştige Balonul de Aur. Cel mai aproape a fost în 2004, când a fost în primii 10 jucători din lume.

Apoi, susţine că a primit oferte de la Real Madrid şi AS Roma şi acum regretă că nu s-a transferat la una dintre cele două echipe:

”În 2004, am fost în TOP 10 pentru Balonul de Aur, am aspirat la acest vis. Am crezut în mine, am crezut că pot să ajung Balonul de Aur. Un mare jucător de fotbal, cu respect de sine, îşi propune mereu să câştige tot. Nu pot să spun ce s-ar fi întâmplat dacă nu aş fi avut problemele pe care le-am avut, e greu de spus. Dezamăgiri? Desigur, titlul retras cu Juventus în urma scandalului Calciopoli, că nu am câştigat un trofeu cu Fiorentina sau că am ratat transferuri la Real Madrid sau AS Roma”, a spus Adi Mutu pentru mediagol.it.

Afla mai multe despre: adi mutufiorentinabalonul de aurreal madrid 

viewscnt
Articole similare